Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΝ.ΕΛ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Χαροκόπου 2 & Λεωφ. Συγγρού 196
176 71 Καλλιθέα, Αθήνα
Tηλ.: 210 9545000   Φαξ: 210 3615634
Ιστοσελίδα
http://www.anexartitoiellines.gr
 Τρίτη, 30 Απριλίου 2013
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
«Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» 
Την αντίθεσή της στην οριστική κατάργηση του δώρου του Πάσχα για μισθωτούς του δημοσίου και συνταξιούχους εξέφρασε με δήλωσή της η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Κάτω από τη βαριά σκιά της λιτότητας έρχεται να προστεθεί η κατάργηση του... 
δώρου του Πάσχα, συνοδευόμενη από μεγάλες και συνεχόμενες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
Το εν λόγω επίδομα αποτελούσε «ανάσα» για τους φορολογούμενους πολίτες και για τα τρία τελευταία χρόνια της «μνημονιακής κατοχής» μέσο αποπληρωμής των τεράστιων υποχρεώσεών που επέβαλαν οι ξένοι κατακτητές.

Δυστυχώς η αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας από πλευράς των συγκυβερνώντων έχει αγγίξει το ζενίθ της. Για τους εντολολήπτες της Τρόικα οι περικοπές των αποδοχών των Ελλήνων φαντάζουν ως αφετηρία ανάπτυξης. Είναι απορίας άξιο πως άνθρωποι, οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τη μοίρα της χώρας, αδυνατούν να κατανοήσουν το προφανές: Το αποτέλεσμα που φέρνει το μέτρο αυτό είναι επιπλέον ύφεση και περισσότερα λουκέτα στις επιχειρήσεις που κάποτε συντηρούσαν την ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι η σημερινή κυβέρνηση ζει σε ένα γυάλινο κόσμο, σε μία ουτοπία κατά την οποία οι πάσης φύσεως περικοπές εξισώνονται με την ανάπτυξη.

Το ερώτημα είναι απλό: «Πότε επιτέλους θα καταλάβουν τα φερέφωνα της Τρόικα ότι η πολυπόθητη ανάπτυξη δε θα έρθει μέσω της εξαθλίωσης του λαού; Πότε επιτέλους θα αντιληφθούν οι συγκυβερνώντες ότι η κρίση θα ξεπεραστεί και η χώρα δεν θα καταρρεύσει μόνο αν κινητοποιηθούν οι δικές μας δυνάμεις ;

Σε κάθε περίπτωση αν οι μειωμένοι μισθοί έφερναν την ανάπτυξη, τότε η Βουλγαρία θα ήταν Μονακό. Έχει ειπωθεί ότι «Το να σκέφτεσαι σημαίνει να λες όχι». Δυστυχώς όμως η σημερινή κυβέρνηση λέει ένα περίτρανο «ναι» αποδεικνύοντας ότι δεν σκέφτεται ποτέ και για τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ