Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Αριθμός Πράξης 11/30-4-2013 

 ΨΗΦΙΣΜΑ
Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, σήμερα 30 Απριλίου 2013, ημέρα Μεγάλη Τρίτη, το Δ.Σ. του Δ.Σ.Μ., αποτελούμενο από τους Ιωάννη Ατσαλάκη Πρόεδρο, Χρήστο Παΐσιο Γ. Γραμματέα, Βασίλειο Φραίμη Ταμία, Μάριο Παπαθεοδώρου και Θωμά Παπαδημητρίου Μέλη, συνήλθε εκτάκτως στα γραφεία του Δ.Σ.Μ., ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συνταξιούχου συναδέλφου Δημήτρη Παπαθέου, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος του Δ.Σ.Μ. ως αναγνώριση....
του ήθους, της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας με τα οποία άσκησε το λειτούργημα του δικηγόρου της συνολικής προσφοράς του στο Σύλλογό μας που διατέλεσε δύο θητείες Πρόεδρος (1993-1999) καθώς μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος των ΤΥΔΕ και ΛΕΔΕ, και την εν γένει προσφορά του στα πολιτισμικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Να κηρύξει την 30η Απριλίου, ημέρα πένθους, τιμώντας τη συνολική προσφορά του.
Να μεταβεί εν σώματι ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. και να εκφράσουν τα συλλυπητήρια εκ μέρους των συναδέλφων και του υπαλληλικού προσωπικού στην οικογένειά του και να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.
Να παρακολουθήσουν την κηδεία του όλα τα μέλη του Συλλόγου και οι διατελέσαντες Πρόεδροι και τα Μέλη του Δ.Σ. να πλαισιώσουν τη σορό του. 
Να εκφωνήσει τον αποχαιρετιστήριο λόγο ο εκπρόσωπος του Δ.Σ.Μ.
Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
Να γίνει στην πρώτη Γενική Συνέλευση αναφορά στη ζωή και στο έργο του και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.
Σε πίστωση συντάσσεται το παρόν και υπογράφεται.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιάννης Ατσαλάκης                                                 Χρήστος Παΐσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ