Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τοπικά στελέχη της ΝΔ διόρισε στην Λιμενική Επιτροπή ο κ. Αγγελάκας!

Στον ορισμό τριών μελών της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας προχώρησε την Παρασκευή ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τοποθετώντας γνωστά στελέχη της ΝΔ και σηματοδοτώντας όπως φαίνεται τις προθέσεις του, μετά την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία νέα μέλη της ....
Επιτροπής που εκ του νόμου έχει δικαίωμα να ορίσει ο κ. Αγγελάκας, είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας της ΝΔ Κ. Σύρρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Σπυρόπουλος και ο καθηγητής κ. Λουκόπουλος. Από εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε πως θα προσπαθήσουν  να "αδειάσουν" με τη στάση των νέων μελών στο Δ.Σ. του Λιμενικού ταμείου τον πρόεδρο του κ. Παπαδόπουλο. Οι άλλοι φορείς που συμμετέχουν στην Λιμενική Επιτροπή, ορίστηκαν ξανά τα ίδια πρόσωπα (σκληρά πράγματα βλέπουμε). Προς το παρόν θεωρούμε ότι δεν θα τεθεί άμεσα θέμα Προέδρου ευθέως για να γίνουν εκλογές για νέο πρόεδρο αφού οι συσχετισμοί, δεν είναι ξεκάθαρο πλέον ποιον ευνοούν, ούτε και το πολιτικό κλήμα το επιτρέπει. Μάλλον μετά τις αντιδράσεις για την μεθόδευση καρατόμησης της διοίκησης το Λιμενικού ταμείου επιλέχθηκε ο ενεργητικός έλεγχος εντός  του Δ.Σ. και τηρουμένων των αναλογιών θα κινηθούν οι κομματικοί!
Είναι δεδομένο πάντως πως τα νέα μέλη της Λ.Ε. που ορίστηκαν από κ. Μ. Αγγελάκα θα βρίσκονταν σε απευθείας γραμμή μαζί του και οι κινήσεις τους θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί και η αντιπαράθεση που εξακολουθεί να υφίσταται από την ημέρα που με έγγραφο του ο Γ.Γ. είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών της Λιμενικής Επιτροπής, κάτι που ο πρόεδρος και τα μέλη τότε είχαν αρνηθεί, χαρακτηρίζοντας το παράνομο. Ο κ. Αγγελάκας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις, διαπιστώνοντας δυσλειτουργίες της Επιτροπής, ειδικά ως προς το θέμα τη μαρίνας του Μεσολογγίου.

Τώρα, με τις νέες αυτές τοποθετήσεις, απομένει να δούμε στο επόμενο διάστημα πως θα εκφραστεί η δυσπιστία και η αμφισβήτηση απέναντι στον κ. Παπαδόπουλο και όσα μέλη στέκονται στο πλευρό του και το κατά πόσον θα είναι αποτέλεσμα εσωτερικού "πραξικοπήματος!!!"

Με πληροφορίες απο τη πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ