Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ- Πάτρα: Αντίποινα για το μακελειό στη Σαχτούρη - Οκτώ σφαίρες στην οδό Ανθείας - Νεκρός ο Πάνος Τσίρκας, τραυματίας ο Βαρβαρέσος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

16.07: Άτομο πριν λίγο κατάφερε να σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών και να προσεγγίσει το σημείο της δολοφονίας φωνάζοντας κατά των εκτελεστών.
16.01: Υπάρχει πληροφορία και για τρίτο, αλλοδαπό, τραυματία που δεν επιβεβαιώνεται. Το ρεπορτάζ του thebest.gr αναφέρει ότι ο τραυματίας Βαρβαρέσος αμέσως μετά την επίθεση κατάφερε να βγει από την BMW και έτσι, καλυπτόμενος, να γλιτώσει.
15.56: Πάνω από 500 άτομα βρίσκονται στο σημείο.
15.45: Ο ένας από τους δράστες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε ενώ ο δεύτερος έκανε αναστροφή στο αυτοκίνητο. Αυτή την στιγμή έχουν βρεθεί.....
οκτώ κάλυκες στο σημείο.
15.41: Είναι πασιφανές. Τα "κουμπούρια" βγήκαν ξανά στον κόσμο της νύχτας. Φόβοι για νέα αντίποινα...Αποκλεισμένη αυτή την ώρα η περιοχή όπου έγινε το φονικό.
15.33: Νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, τραυματίας άτομο με το επίθετο Βαρβαρέσος, όπως αναφέρουν πηγές του thebest.gr.
15.29: Το αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu πλεύρισε την BMW με αριθμό κυκλοφορίας ΖΥΡ 8233. Μετά τους πυροβολισμούς η BMW έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο τύπου SEAT IBIZA, χρώματος μπλέ. Ο δράστης ή οι δράστες έκαναν αναστροφή στην Ανθείας προς την οδό Ακτή Δυμαίων. Το Ι.Χ. έστριψε αριστερά προς τον Πύργο. Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία.
15.22: Η Αστυνομια, ακόμη, δεν επιβεβαιώνει τα ονόματα των τραυματιών, αν και όλες οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για δυο γνωστά άτομα από τον χώρο της νύχτας.
15.19: Εκατοντάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο. Οι αστυνομικοί προσπάθούν να ελέγξουν την κατάσταση. Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο thebest.gr ότι το περιστατικό συνδέεται με την διπλή στυγερή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη.
15.13: Πληροφορίες μιλούν για αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και παρακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Πυροβόλησαν τους στόχους τους και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρασύροντας κάποια μοτοποδήλατα.
15.09: Εκφράζονται φόβοι για την κατάσταση της υγείας τουλάχιστον ενός εκ των τραυματισθέντων.
15.01: Η Αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από την οδό Ανθείας. "Μουδιασμένοι" όσοι βρίσκονται στο σημείο. Άγνωστος έως τώρα ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες. Δεν επιβεβαιώνεται η ταυτότητα των δυο τραυματιών αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζονται με κυκλώματα της νύχτας.
14.56: Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για δυο σοβαρά τραυματίες. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Αστυνομίας. Η εικόνα που μεταφέρεται στο thebest.gr είναι ότι το κλίμα στην περιοχή είναι τεταμένο. Το περιστατικό συνέβη έξω από το κατάστημα "Χορευταρής" στην οδό Ανθείας.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πριν λίγο σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στην οδό Ανθείας 181 στα Ζαρουχλεϊκα. Οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr μιλούν για πυροβολισμούς και έναν ή δυο βαριά τραυματίες που μεταφέρονται στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ