Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δημοσκόπηση VPRC: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 2,5 μονάδων από τη ΝΔ

Προβάδισμα 2,5 μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της εταιρείας Vprc, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο, την ώρα που διαφαίνεται απογοήτευση των πολιτών από τα κυβερνητικά μέτρα.
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης......συγκεντρώνει 29,5%, ενώ η ΝΔ το 27%.
Από εκεί και πέρα, ποσοστό 13% της Χρυσής Αυγής, ενώ στην τέταρτη θέση ισοδυναμούν ΠΑΣΟΚ αλλά και ΚΚΕ (στο 7%). Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι μια μονάδα πίσω και τελευταίο κόμμα, εντός Κοινοβουλίου, η ΔΗΜΑΡ στο 4,5%. Το «άλλο κόμμα» συγκεντρώνει 6%.
Βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιέυει «η Αυγή», οι πολίτες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, σε ποσοστό 76%, και ακόμη περισσότεροι (90%) αισθάνονται ανασφαλείς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ίδιο ποσοστό περίπου (86%), καταγράφεται πεποίθηση επιδείνωσης της ατομικής οικονομικής κατάστασης, και μάλιστα τους τελευταίους 12 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ