Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το ζήτημα της φράουλας
Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τη συζήτηση και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή παραγωγής φράουλας, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, συνεδριάζει αύριο Τρίτη 30 Απριλίου και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50), το......
Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος.
Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας θα συζητηθεί αρχικά η επερώτηση του επικεφαλής της Παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση- Αντικαπιταλιστική Κίνηση Δυτικής Ελλάδας» κ. Δημητρίου Δεσύλλα σχετικά με το νέο νοσοκομείο Αγρινίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1.       Συζήτηση και ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή παραγωγής φράουλας, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας  κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
2.       Ενημέρωση, συζήτηση και διαμόρφωση πρότασης για τον τρόπο    κατανομής του  περιφερειακού φόρου, από την εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. (εισηγητής :Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα εποπτείας μεγάλων δικτύων Υποδομών & Υδρογονανθράκων κ. Γεώργιο Αθανασόπουλο)
3.       Συζήτηση σχετικά με τους πυρόπληκτους της Π.Ε. Ηλείας και τις πιστώσεις του Ειδικού  Ταμείου Έκτακτων Αναγκών (ΕΤΑΕΑ), (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας  κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
4.       Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος)
5.       Έγκριση Πρακτικής Άσκησης σπουδαστών των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας  κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος)
6.       Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση άμεσων και επειγουσών  αναγκών δίμηνης απασχόλησης στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας  κ. Χαράλαμπος Καφύρας)
7.       Επικύρωση πρακτικών της  2ης /2013 και 4ης /2013  συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ