Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δεν είναι μόνο τα καθάρματα που πυροβόλησαν τους εργάτες από το Μπαγκλαντές.‏


Δεν είναι μόνο τα καθάρματα που πυροβόλησαν τους εργάτες από το Μπαγκλαντές. Είναι και οι ηθικοί αυτουργοί  που έδωσαν την δυνατότητα σε αγρίους εκμεταλλευτές δουλεμπόρους, να κάνουν αυτά που έκαναν.
Προσβάλουν λένε - οι κύριοι που κυβερνούν- την εικόνα της χώρας, όπως δήθεν οι πορείες και οι διαδηλώσεις που  "πλήττουν" τον τουρισμό. Οι σημερινές εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου (πρώτη είδηση σε αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης) τι είναι μήπως η διαφήμιση της χώρας;
Οι Τροϊκανοι, ο Υπουργός εργασίας, Υπουργός Υγείας, το ΣΔΟΕ, ο  ... επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, το ΙΚΑ της περιοχής (για παράνομη απασχόληση), η διεύθυνση Υγεινής Π.Ε. Ηλείας, τα Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα κ.α. δεν γνωρίζουν που πέφτει η Νέα Μανωλάδα; 
Και μήπως πρέπει άμεσα να τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία οι προϊστάμενοι αυτών των κρατικών υπηρεσιών δηλαδή να απολυθούν όπως θέλουν να κάνουν με 150.000 Δημοσίους υπαλλήλους για δήθεν πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους; Καραμπινάτες παραλήψεις  με  ζημία του δημοσίου συμφέροντος, που θα στοιχίσει αρκετά δις ευρώ λόγω του διεθνούς διασυρμού της χώρα μας! 
Και φυσικά μόνο για γέλια είναι οι δηλώσεις των «αξιωματούχων», όπως του υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη «Θεωρώ ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που καταφεύγουν σε αυτή τη μορφή βίας για να αντιμετωπίσουν ένα ζήτημα, είναι καταδικαστέο και φυσικά οι αρμόδιοι υπουργοί επιλαμβάνονται του θέματος».


Μεμονωμένο περιστατικό η καθημερινότητα ετών. ΝΤΡΟΠΗ!!!


Μόνο που δεν μας είπε πότε θα μας φέρει την Monsanto Company για να καθαρίσει το τοπίο από το αλλοδαπά «ένζυμα» και να μας φέρει την πλαστική φράουλα!
Οι άνθρωποι μας έχουν «καταδώσει» στο «τριεθνές φυλάκιο» που είπε χθες και ένας παππούς σε καφενέ του Αγρινίου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ