Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45–(30200)–ΤΗΛ. 26310-22281–(FAX 26310-25251) 
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου 
Μεσολόγγι 19/4/2013 
- ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 
- ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
Η δολοφονική ρατσιστική επίθεση σε βάρος μεταναστών – εργαζομένων στην......
Μανωλάδα της Ηλείας, που τόλμησαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα έξι μηνών, συνιστά την κορύφωση μιας σειράς ρατσιστικών, δολοφονικών επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων – μεταναστών στην εν λόγω περιοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε “άβατο” για τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές χάριν της κερδοφορίας των μεγαλοϊδιοκτητών γης που με την σιωπή και την ανοχή της κυβέρνησης καταπατούν τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα και οδηγούν σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και πραγματικής δουλείας. 

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις απειλές της εκδίωξης και απέλασης αλλά και της τραγικής υποστελέχωσης των ελεγκτικών μηχανισμών, όχι μόνο στην Αμαλιάδα αλλά και σε όλη την χώρα, καταδεικνύουν το σκληρό και απάνθρωπο μνημονιακό τοπίο που διαμορφώνεται: παντελής απουσία προστατευτικού πλαισίου στην αγορά εργασίας και υπερεκμετάλλευση ντόπιων και ξένων εργαζομένων στο βωμό εξυπηρέτησης του κέρδους και των μεγάλων συμφερόντων. 

Οι εργαζόμενοι λοιπόν πρέπει ΑΜΕΣΑ να περάσουν στην αντεπίθεση για: 
- Παραδειγματική τιμωρία των μπράβων – εκτελεστών 
- Διεκδίκηση αξιοπρεπών όρων διαβίωσης 
- Απόδοση πολιτικών ευθυνών στους μνημονιακούς διαχειριστές της ισοπέδωσης των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων. 

Η Διοίκηση 
του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ