Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ε.Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΔΕΔΥ: ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2013

Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου  - Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ 
1η Μάη. Απεργούμε και Διαδηλώνουμε 
Η φετινή Πρωτομαγιά από ημέρα μνήμης των αγώνων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης, καλείται να γίνει αφετηρία επανεκκίνησης των αντιστάσεων απέναντι στα φαινόμενα της Μανωλάδας, της κατάργησης των ........ Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και της υπογραφής πλέον ατομικών, της διάλυσης των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, των απολύσεων από το δημόσιο, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. 
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι πρέπει να απαντήσουν με την ενότητά τους και την ταξική τους αλληλεγγύη. Να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να αγωνιστούν μαζί με όλα τα θύματα των μνημονιακών πολιτικών που ρημάζουν την χώρα μας. Το αίτημα «Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ» γίνεται πάλι επίκαιρο. 

· Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι απεργία 

· Απεργούμε και διαδηλώνουμε 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1ηΜΑΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ