Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Π⓪υτ@ν€ς του ΣΥΡΙΖΑ»...

...που πρέπει να απολυθούν, φέρεται να χαρακτήρισε τους υπαλλήλους της Βουλής ο Αδ. Γεωργιάδης!
Η γνώριμη φωνή του βουλευτή της ΝΔ ακούστηκε πολύ καθαρά σήμερα στο εντευκτήριο της Βουλής λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση Τσίπρα – Στουρνάρα στην ολομέλεια. Ο Αδ. Γεωργιάδης χαρακτήριζε τους υπαλλήλους «π⓪υτ@ν€ς του ΣΥΡΙΖΑ» και έλεγε ότι πρέπει να απολυθούν, επειδή στις εκλογές του συλλόγου τους ψήφισαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εκφράσεις του Αδ. Γεωργιάδη συζητήθηκαν πολύ στη Βουλή – τόσο πολύ που ο...

(βαμμένος ΔΑΚίτης) πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων Γ. Σιαμπάνης αναγκάσθηκε να μιλήσει με τον Αδ. Γεωργιάδη, ώστε να… ανασκευάσει – όπως χαρακτηριστικά έλεγε.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αδ. Γεωργιάδης έχει εκφράσει δημοσίως την θέση ότι πρέπει να απολυθούν οι υπάλληλοι της Βουλής που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Στις 15 Απριλίου είπε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» (στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου): 
«Κατά τεκμήριο στη Βουλή οι άνθρωποι διορίσθηκαν με ρουσφέτι. Στη Βουλή δεν υπήρχε ΑΣΕΠ όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, είχε εξαιρεθεί η Βουλή από το ΑΣΕΠ – τώρα τη βάλαμε με το μνημόνιο – και τα κόμματα κατά κόρον διόριζαν τους δικούς τους ανθρώπους. Γίνονται προ 20 ημερών εκλογές μεταξύ των εργαζομένων της Βουλής. Το ένα ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, το άλλο ψηφοδέλτιο πρώην ΠΑΣΟΚ – πρώην ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. 
Δηλαδή έρχονται μόνοι τους αυτοί και λένε εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι το ΠΑΣΟΚ και εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι η ΝΔ, επειδή τώρα δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μου δίνει αυτά τα οποία μου έδινε, τους 16, τους 18 μισθούς, τα προνόμια, τα μπόνους, πάω τώρα, και που πάω να βρω καταφύγιο; Που προσφεύγω; Στον ΣΥΡΙΖΑ, εις την αγκάλη του Αλέξη Τσίπρα. Τι είναι δηλαδή ο κ. Τσίπρας σήμερα στην Ελλάδα; Εκπροσωπεί αυτή την Ελλάδα του παρελθόντος, αυτή την Ελλάδα που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, αυτή την Ελλάδα που όλοι λέγαμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε. Αυτή όλη η Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και θέλει να συνεχίσει να απομυζά όλες τις ζωές ημών των υπολοίπων έχει πάει όλη στον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και τους σώσει ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό ζούμε. Κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που διορίσθηκαν με το ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εφόσον αποφάσισαν να γίνουν πρώην ΠΑΣΟΚ και πρώην ΝΔ να παραιτηθούν από τη Βουλή, γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τους έβαλε. Να είμαστε συνενοημένοι.

Τα ρουσφέτια να πούμε του κομματικού συστήματος μας κάνουν και τα θύματα. Εγώ θα τους απέλυα όλους μαζί μόνο και μόνο για να μάθουν ότι είναι αχάριστοι πέραν των άλλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ