Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Γ. Αναγνωστόπουλος: «Τι έχετε κάνει για τον ΧΥΤΑ κύριε Κατσούλη;»

Στο ζήτημα που έχει προκύψει στο Μεσολόγγι εξαιτίας της ανορθολογικής διαχείρισης του ΧΥΤΑ της περιοχής αναφέρεται σε γραπτή του δήλωση ο τ. δήμαρχος, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, με αφορμή αφενός την περιορισμένη αποκομιδή των σκουπιδιών στο δήμο, αλλά και την παραίτηση του προέδρου του συνδέσμου διαχείρισης του ΧΥΤΑ, Νίκου Χονδρού. 

«Ύστερα από δυο και πλέον χρόνια παλινωδιών τόσο στο ζήτημα του ΧΥΤΑ όσο και σε άλλα θέματα της πόλης, ο κ......
Κατσούλης αναδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο, την ανεπάρκειά του, για τη διοίκηση του δήμου Μεσολογγίου. 
Και είναι ανεπαρκής, διότι εξαιτίας της εγκληματικής του αδιαφορίας, όταν του επισημαινόταν ότι δεν γίνεται ορθολογική διαχείριση στον ΧΥΤΑ, φθάνουμε σήμερα στο σημείο, οι ίδιοι του οι συνεργάτες να κάνουν λόγο για μέγα πρόβλημα και να χαρακτηρίζουν τον ΧΥΤΑ, ωρολογιακή βόμβα. 
Όλο αυτό το διάστημα τι έπραξε ο κ. Κατσούλης; 
Έστω και την ύστατη στιγμή, τον καλώ να αναλάβει τις ευθύνες του, διότι το ζήτημα ΧΥΤΑ δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές κορώνες, αφού άπτεται άμεσα της δημόσιας υγείας.» 
Επίσης ο κ. Αναγνωστόπουλος με άλλη του δήλωση επισημαίνει την αναγκαιότητα συνεννόησης των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου ώστε να υπάρξει μια ενιαία στάση σχετική με την πρόσκληση ή μη, πολιτικών προσώπων στις Γιορτές Εξόδου. 
«Με δεδομένο ότι έχει υπάρξει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την στάση του δήμου απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα που διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδίου ΑΘΗΝΑ, θεωρώ ότι θα πρέπει άμεσα να επανεξεταστεί η απόφαση αυτή, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. 
Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει ο δήμαρχος να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία άμεσα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ