Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΕΚΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

Το Ε.Κ.Α. εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην επιχείρηση κυβέρνησης και μεγαλεμπόρων για κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Καταγγέλλουμε την προσπάθεια αυτή που είναι ενταγμένη στα πλαίσια της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης – Ε.Ε.- μεγαλοεργοδοσίας, προκειμένου να καταργήσουν ότι απέμεινε από τις λαϊκές κατακτήσεις και δικαιώματα για χάρη.... της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους.
Η μόνη απάντηση σ’ αυτά τα σχέδια είναι η κοινή αγωνιστική δράση των εργαζομένων στο εμπόριο και των μικρεμπόρων, για να μην περάσει η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας .

Ο δρόμος του αγώνα, ενάντια στις πολυεθνικές και τα μονοπώλια, είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, γι’ αυτό σαν πρώτη μαχητική – αγωνιστική απάντηση είναι η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1η Μάη.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ