Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ BAZAAR

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΒΑΖΖΑR” 
Οι Πρόσκοποι της πόλης του Αγρινίου την Κυριακή 21 και την Κυριακή 28 Απριλίου και από τις 10:30πμ έως τις 12:30μμ στην Πεζόδρομος Παπαστράτου του Αγρινίου, θα πραγματοποιήσουν το ετήσιο Πασχαλινό......
BAZAAR «χαρίζοντας» λαμπάδες, διακοσμητικά κεριά, φαναράκια, μολυβοθήκες, όλα κατασκευής των Προσκόπων, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις δράσεις τους Προσφοράς και Αλληλεγγύης.
Οι Πρόσκοποι, τα Λυκόπουλα και οι Βαθμοφόροι του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου, καλούν όλους τους κατοίκους του Αγρινίου να επισκεφτούν το Πασχαλινό Περίπτερο και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των Προσκόπων αλλά και να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους με την προμήθεια των πασχαλινών ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ