Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Ράγισαν» οι πέτρες στον Άγιο Δημήτριο

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες συμμετείχαν σήμερα το απόγευμα στον βουβό θρήνο για την απώλεια του 49χρονου Βαγγέλη Καλοκαίρη και της 14χρονης κόρης του Βασιλικής, που βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 49χρονος προσέκρουσε στο πίσω μέρος πλατφόρμας τρακτέρ, λίγα μέτρα μακριά από την διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου Αγρινίου, κοντά στο Δοκίμι.
Ο πατέρας έπαιρνε πάντα μαζί του την μεγαλύτερη κόρη του στην μηχανή του....και συχνά κατέβαιναν στα πρόβατα που έχουν κοντά στο Δοκίμι. Κάτι που έγινε και χθες, μόνο που επιστρέφοντας, τους έπαιξε αυτό το άσχημο παιγνίδι η μοίρα…
Η είδηση του χαμού πατέρα και κόρης έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία από χθες το βράδυ, αφού επρόκειτο για πολύ γνωστή και αγαπητή οικογένεια. Ο νεκρός πατέρας είχε καφέ στην οδό Αγγελοκάστρου και τα αδέρφια του είναι πολύ γνωστοί επαγγελματίες της περιοχής. Τραγικές φιγούρες σήμερα στην κηδεία, που τελέστηκε στις έξι το απόγευμα στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, η τραγική σύζυγος και μάνα, η μικρότερη κόρη, τα αδέρφια, οι γονείς…
Εκατοντάδες όσοι παρέστησαν στην νεκρώσιμο ακολουθία, μαζί και οι δακρυσμένοι συμμαθητές της Βασιλικής, που φοιτούσε στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου. Το μέγεθος της τραγωδίας απίστευτο και όλοι κοιτούσαν αμίλητοι και βουρκωμένοι τα δυο φέρετρα ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν την πένθιμη πομπή στο νεκροταφείο του Αγρινίου, όπου εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ