Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΑΛΜΑ-ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

-Την ώρα που οι υποδομές της Υγείας στο νομό (όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα) ακολουθούν τον καταστροφικό δρόμο που υλοποιεί η πολιτική της συγκυβέρνησης.
-Την ώρα που προγράμματα εφημερίας στα νοσοκομεία του νομού μας είναι χωρίς γιατρούς σε διάφορες ειδικότητες λόγω περικοπών αλλά και μη .....
πρόσληψης αναγκαίου προσωπικού.
- Την ώρα που τα Κέντρα Υγείας είναι κάτω από το όριο ασφαλείας λόγω ελλείψεως προσωπικού.
-Την ώρα που οι πολίτες αναγκάζονται να πληρώνουν κάθε μέρα και περισσότερο για το αυτονόητο στη περίθαλψη τους.
-Την ώρα που από την έναρξη κατασκευής του νέου νοσοκομείου έχουν περάσει 30 χρόνια (μια ολόκληρη γενιά) με τους συγκυβερνώντες να εναλλάσσονται στην εξουσία.
Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Υγείας κος Σαλμάς, μέσω του κου Δημητρογιάννη (διοικητή του υποτιθέμενου νοσοκομείου Αιτ/νιας) καλεί τους πολίτες, ακόμα και μέσω τηλεφώνων στο σπίτι (από τους-τις γραμματείς), σε μια προσωπική πολίτικη φιέστα με τίτλο «παρουσίαση του εξοπλισμού και την εγκατάσταση του νέου νοσοκ. Αγρινίου».
Σε αυτή την κακής ποιότητας παράσταση ο κος Σαλμάς προκειμένου να προσθέσει φωτογραφίες, στο προσωπικό του πολιτικό προφίλ, χρησιμοποιεί ως κομπάρσους τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους πολίτες που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους την πολίτικη που ο κος Σαλμάς στηρίζει.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ 
 Ότι η λειτουργία του νέου νοσοκομείου αλλά και κάθε νοσοκομείου σε κάθε περιοχή ,ποσό μάλλον στη δική μας ,είναι τεραστίας σημασίας έργο για να αποτελέσει εργαλείο προσωπικής ανάδειξης-επιβίωσης κάθε πολιτικάντη. 
ΖΗΤΑΜΕ 
 Από τον κο Σαλμά και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ακούσει τις φωνές των πολιτών-φορέων της περιοχής που επιδεικτικά αγνοούν.
ΚΑΛΟΥΜΕ 
 Τους υγειονομικούς αλλά και τους πολίτες της περιοχής να ΑΠΕΧΟΥΝ από τη χρησιμοποίηση τους ως ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ στη φιέστα του κου Σαλμά και να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους για ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

Η πολιτική του κου Σαλμα και των υπολοίπων της παρέας του είναι κόλαση για την κοινωνία στο σύνολο της. 

Άμεση ανάγκη η ανατροπή αυτής της πολιτικής και ο φραγμός στη καταστροφή της ζωής μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 

6 σχόλια :

  1. Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που καταγέλουν,το Μάριο Σαλμά,να σκεφθούν μερικά πράγματα.1)Ας διαβάσουν την ιστορία της κατασκευής αυτού του νοσοκομείου και θα δούν ποιός προώθησε την κατα σκευή και ποιός την σαμποτάρισε τα τελευταία δέκα χρόνια.2) Θα δούν ποιός πρόσθεσε τον 4ο όροφο,ποιοί τον αφαίρεσαν,ποιοί τον ξαναπρόσθε σαν,και ποιοί πάγω σαν ξανά την κατασκευή του. 3)Ακόμη θα δούν ποιοί την προηγούμενη διετία προσπάθησαν,χωρίς επιτυχία ευτυχώς,να πάρουν τα δεσμευμένα χρήματα απο τα ΕΣΠΑ,και να χρησιμο ποιήσουν,για το Γ.Ν '' Αγιος Ανδρέας'' της Πάτ ρας.4)Ας θυμηθούν ποιοί πριν απο μερικά χρόνια σε επίσκεψη αστραπή,του Δ. Αβραμόπουλου, ωρυό ταν στην αυλή ότι θα κλείσει το νοσοκομείο. Βέβαια το νοσοκομείο ,ποτέ δεν έκλεισε και ποτέ δεν θα κλείσει.Έστω και με δυσκολίες το ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ,ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ.Εγώ που γράφω αυτές τις γραμμές ,
    είμαι ενας κακοπληρωμένος και νυχθημερόν εργα ζόμενος γιατρός του νοσοκομείου,που θα πρέπει να κάνω γνωστό,οτι δεν έχω και ιδιαίτερη συμπά θεια ,στον συνάδελφο υπουργό κ.Σαλμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιέστα πριν αποχωρήσει ως πλήρως αποτυχημένος από το υπουργείο υγείας.Άσε που δεν τον βλέπω καλά στην Αιτωλοακαρνανία για όλα αυτά που έκανε εις βάρος Μεσολογγίου και ΝΑυπάκτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο/η κυρ.... 2.31 π.μ. ξενύχτης στην εφημερία του, παρόλο που όπως δηλώνει δεν είναι στο fun club του υπουργού κ. Σαλμά ωστόσο ικανοποιήθηκε από τον υπουργό στις επιθυμίες του για το τμήμα του γι' αυτό και τον επαινεί ; Έτσι κάνω κι εγώ νταραβέρι¨αγαπητέ κύριε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε παιδιά μην τσακώνεστε δεν ξέρετε στην Ελλάδα που ζούμε, στην χουντική Ελλάδα, ότι γουστάρουν κάνουν και δεν λειτουργεί τίποτα ούτε διαφάνεια ούτε αξιοκρατία ούτε ανοιχτή διακυβέρνηση αυτού του μπουρδέλο κράτους που ζούμε. Το μπουρδεολόγιο μέσα και έξω από το κοινοβούλιο είναι δεδομένο πως να μην είναι και στην δημόσια διοίκηση?
    Ο λαός όμως ξύπνησε τα λαμόγια θα μπουν αργά ή γρήγορα στην θέση που τους αρμόζει.
    Οι γλύφτες και οι πολιτικάντηδες του δημόσιου ευρύ και στενού θα πάνε από εκεί που ήλθαν.
    Γιατί στην μπουρδέλο Ελλάδα μόνο αυτά τα παράσιτα επιβίωναν πάντα με όλες τις πολιτικές καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ,με τον Άδωνι,να δω ποιός θα υποστηρίξει την Αιτωλοακαρνανία και ειδικά τα Νοσοκομεία.Θυμηθείτε,η πρώτη του κίνηση,μετά τη λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου, θα είναι το κλείσιμο του Νοσοκομείο Μεσολογγίου.Δεν σας άρεσε ο Σαλμάς.Θα τα πούμε δυο δυο τρείς μήνες το πολύ,ότν θα κείνουν οι Μεσολογγίτες τους δρόμους, αλλά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια,μήπως ξέρει κανείς υπεύθνος μας πεί,πότε επιτέλους θα πάμε στο Νεο Νοσοκομείο ;μήπως ξέρει κανείς να μας πει,πως λειτουργεί η ΜΕΘ, ποιός φεύγει όποτε θέλει;ποιός έδωσε,αν έδωσε,άδεια να φύγουν δυο καρδιολόγοι;τον κ.Δημη τρογιάννη, έχουμε να τον δούμε απο την Κυριακή.Αληθεύει οτι θα πάει στην Άρτα; Εδώ,ποιός θα έλθει άραγε,μιά και δεν είναι υπουργός ο κ.Σαλμάς ; Είπαμε να σας στηρίζουμε αλλά,μην μας γράφετε,κυτάξετε,να συμμαζευτείτε,γιατί δεν μας βλέπω καλά.Ο κ.Γεωργιάδης,δεν θα μας ρωτήσει.Θα κάνει οτι προβλέπεται,και μετά θα κλαίμε όλοι με μαύρο δάκρυ.Κύριε Σαλμά,κύριε Καραγκούνη,κύριε Μωραϊτη και οι άλλοι βουλευτές, ασχοληθείτε επιτέλους με τα προβλήματα της περιοχής.Αλλιώς προβλέπω οτι ο κ.Μπαρμπαρούσης και η ευγενής παρέα του θα κυριαρχήσουν στον τόπο,και τότε καλά κρασιά !!!!! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ