Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την εξαίρεση της Παλιοβούνας από την Ιόνια Οδό!

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την εξαίρεση του τμήματος στην περιοχή της Παλιοβούνας Αιτωλοακαρνανίας από την ανακατασκευή του οδικού άξονα της Ιόνιας Οδού.

Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης, Βαρεμένος Γιώργος, Γεροβασίλη Όλγα, Κανελοπούλου Μαρία, Μαντἀς Χρήστος, Μπάρκας Κωνσταντίνος, Τριανταφύλλου Μαρία και Χατζηλάμπρου Βασίλης σχετικά με την εξαίρεση του τμήματος στην περιοχή της Παλιοβούνας Αιτωλοακαρνανίας από την ανακατασκευή του οδικού άξονα της Ιόνιας Οδού.
http://www.ypodomes.com/uploaded_images/fdb8466967_ionia_klokova.jpg
Αναλυτικά οι βουλευτές στην κατατεθείσα ερώτηση αναφέρουν:
«Πληροφορούμεθα ότι υπάρχει απόφαση, ενόψει της ενδεχόμενης επανεκκίνησης κατασκευής των μεγάλων οδικών αξόνων να εξαιρεθεί, σ’ ότι αφορά την επανεκκίνηση της Ιόνιας Οδού το τμήμα στην τοποθεσία Παλιοβούνα Αιτωλοακαρνανίας. Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου (μήκους 10 περίπου χλμ) είναι από το πιο επικίνδυνα στην .....
Ελλάδα με αποτέλεσμα να συμβαίνουν πάρα πολλά τροχαία δυστυχήματα. Μία τέτοια εξέλιξη αφενός μεν απαξιώνει το έργο της Ιόνιας Οδού αφετέρου δε υποβαθμίζει την οδική σύνδεση της Δυτικής Ελλάδας».

Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι «για άλλη μια φορά η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος βιώνουν τις συνέπειες της μη προτεραιότητας. Εάν ευσταθούν οι ως άνω πληροφορίες θεωρούμε την εξαίρεση αυτή απαράδεκτη».

Καταλήγοντας στην ερώτησή τους, ερωτούν τον αρμόδιο Υπουργό εάν αληθεύουν οι πληροφορίες σχετικά με την μη ένταξη του συγκεκριμένου τμήματος στο έργο της επανεκκίνησης της Ιόνιας Οδού και στην περίπτωση αυτή με ποιο σκεπτικό και με ποιο δικαίωμα αφήνεται μια ολόκληρη περιοχή, η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος σε εκκρεμότητα, όταν όλοι ξέρουμε με πόσο αίμα ιδιαίτερα νέων ανθρώπων έχει βαφτεί το εν λόγω επικίνδυνο σημείο;

Το Γραφείο Τύπου 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ
ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ
Γρ. Τύπου: 210. 3675825-5826
Νίκης & Απόλλωνος 1, 10557
Τηλ.: 210 3244711, Fax: 210 3218158
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ