Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Μεγάλη μόλυνση στον κάμπο της Παραβόλας

Μεγάλη μόλυνση δημιουργήθηκε στον όμορφο κάμπο της Παραβόλας, στη θέση «Μύτικας», μια ανάσα από τη λίμνη της Τριχωνίδας, με τεράστιες οικολογικές και περιβαλλοντικές συνέπειες. Η μόλυνση προέρχεται από τη............. διαφυγή των λυμάτων του τοπικού ελαιοτριβείου, τα οποία κινούνται πλέον ανεξέλεγκτα όχι μόνο υπογείως, αλλά και στην επιφάνεια του εδάφους. 
Ο χώρος γύρω από την υποτιθέμενη δεξαμενή που συγκεντρώνει τα λύματα έχει καταντήσει βάλτος με αφόρητη δυσοσμία, η οποία όταν ζεσταίνει ο καιρός γίνεται αισθητή στην Παραβόλα και πνίγει τους κατοίκους. 
Οι κοντινές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο βούρκο των λυμάτων και υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες ότι μολύνεται η λίμνη. Αν δεν γίνει κάτι σύντομα, οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ