Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
e-mail: nosomeso@gmail.com 
Ι.Π. Μεσολογγίου 18 / 04 / 2013 
 ΠΡΟΣ 
 Όλους τους Φορείς του Διευρυμένου 
Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου 
ΚΑΛΕΣΜΑ
Όπως γνωρίζετε από τις συνεχείς επαφές μας η απαξίωση του Νοσοκομείου και, σαν συνέπεια αυτού, του δικαιώματος για Δημόσια – Δωρεάν Υγεία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. 
Απέναντι σε αυτή τη μεθόδευση σαν εργαζόμενοι – πολίτες αυτού του........
τόπου συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ανατροπή των σχεδίων τους. 
Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήσαμε χθες ομόφωνα αποφασίσαμε για κινητοποίηση κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου.
Σας καλούμε την Τρίτη 23/04/13 στις 7μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ