Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Το σενάριο... επιστημονικής φαντασίας που σώνει την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της στο Περιστέρι υποβιβάστηκε στην Football League. Ωστόσο, υπάρχει ένα σενάριο που την κρατάει στην μεγάλη κατηγορία. Είναι βέβαια κάπως... επιστημονικής φαντασίας. 
Κι όμως η ΑΕΚ μπορεί να σωθεί! Είναι μεν ακραίο το σενάριο, αλλά υπάρχει. Ποιο είναι αυτό; Να κερδίσει η ΑΕΚ την έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και αφού καταφέρει να παίξει τα εναπομείναντα 10-15 λεπτά (με τις καθυστερήσεις...) να σκοράρει δύο..
φορές ανατρέποντας το 0-1 και νικώντας τους Θρακιώτες.

Ετσι, η Ενωση θα φτάσει τους 33 βαθμούς και θα περάσει στην βαθμολογία τον ΟΦΗ που έχει 32 με τους Κρητικούς να υποβιβάζονται...

Βέβαια, όπως αναφέρουμε και στο ξεκίνημα του κειμένου το σενάριο μοιάζει με... επιστημονικής φαντασίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ