Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Νίκη ανόδου του Παναιτωλικού στη Φυλή κόντρα στο Θρασύβουλο

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 3-1 στην έδρα του Θρασύβουλου και πήρε τρίποντο που τη φέρνει στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Football Leagueμετά από 35 αγωνιστικές.
Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φτάσει στη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση περίπου 500 οπαδών του που έκαναν το ταξίδι και βρέθηκαν στη Φυλή για να στηρίξουν τον Μάκη Χάβο και τους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα του Αγρινίου από το ξεκίνημα θέλησε να δείξει....... ποιος είναι το αφεντικό, πήρε γρήγορο προβάδισμα και τελικά απάντησε άμεσα στην, πρόσκαιρη όπως αποδείχθηκε, ισοφάριση της ομάδας του Βασίλη Βούζα, ανεβαίνοντας ξανά στις θέσεις που δίνουν το απευθείας εισιτήριο για τη Super League.
Το σκορ στη Φυλή άνοιξε μόλις στο 6’ με τον Μπόγιοβιτς να μην αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, όμως, ο Θρασύβουλος αντέδρασε και στο 30’ ο Βασιλείου με σουτ νίκησε τον Στεφανάκο κι έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το γκολ των γηπεδούχων και οκτώ λεπτά αργότερα πήραν και πάλι το προβάδισμα, με τον Κούσα να σκοράρει με δυνατό σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπόγιοβιτς στο 64’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Έτσι, ο Παναιτωλικός, ο οποίος είχε πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά κατάφερε να νικήσει, έφτασε τους 59 βαθμούς και είναι τρίτος στη βαθμολογία. Από την πλευρά του ο Θρασύβουλος έχει 25 βαθμούς, ενώ αντιμετωπίζει και την πιθανότητα να τιμωρηθεί εκ νέου με αφαίρεση βαθμών, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, λόγω της προσφυγής του Κέβιν Πεκέ που αγωνίστηκε στην ομάδα το 2011.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Τζιώρτζοπουλος, Σύρος, Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (68’ Κακλαμάνος), Σερέπας (77’ Γεωργιάδης), Πλαβούκος, Προβατίδης, Μπακαλής, Σκόνδρας (46' Σκόνδρας).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Δάρλας (51' Γκόλιας), Κούσας, Ιωάννου, Μελισσάς, Μουμίν (87’ Σμίλτος), Ιορδανίδης, Μπακάκης, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά (67’Μύγας)

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ