Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο Ρουπακιώτης “αρρώστησε” τον Μανιτάκη – Μισή ώρα κράτησε το υπουργικό συμβούλιο. Αυστηρές συστάσεις Σαμαρά στους υπουργούς

Χωρίς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη πραγματοποιήθηκε η αποψινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μανιτάκης επικαλέστηκε λόγους υγείας για την απουσία του, η συγκυρία ωστόσο είναι… σκανδαλώδης, μετά από όσα συνέβησαν από χθες το βράδυ μέχρι...
και σήμερα το απόγευμα, οπότε και η κόντρα του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη έληξε με “νικητή” τον δεύτερο, καθώς η επίμαχη τροπολογία για την άρση της δικαστικής κάλυψης για τους δημοσίους υπαλλήλους που επιστρέφουν στη θέση τους με προσωρινές αποφάσεις των δικαστηρίων, αποσύρθηκε.
Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είχε… χρόνο-ρεκόρ, καθώς ολοκληρώθηκε μέσα σε περίπου μισή ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία προέρχεται από τη Δημοκρατική Αριστερά, “έδωσε” στον Αντώνη Σαμαρά τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, κάνοντας λόγο για σοβαρά προβλήματα στο υπουργείο Υγείας.

Ο Πρωθυπουργός από την πλευρά του αντέδρασε, και επεσήμανε στην κα Σκοπούλη ότι όφειλε να τον ενημερώσει νωρίτερα, και να μην αφήσει τα πράγματα να οδηγηθούν σε αυτό το σημείο. “Τριψήφιο δεν έχετε;”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, απηύθυνε αυστηρές συστάσεις στους υπουργούς του, επισημαίνοντας με νόημα ότι η κυβέρνηση διέρχεται μια δύσκολη καμπή, και δεν πρέπει να χαθεί το μέτρο, μιας και σε μια τέτοια περίπτωση θα πήγαινε χαμένη η μεγάλη προσπάθεια και το έργο που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ