Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Γκάφα Κύρτσου: Ξεσκέπασε τα ψέματα Μεϊμαράκη για αγρότες-μισθούς-συντάξεις!

Γκάφα ολκής από Κύρτσο: Ξεσκέπασε τα ψέματα Μεϊμαράκη για αγρότες, μισθούς και συντάξεις!
Συνέντευξη στην εκπομπή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ «Ακραίως» και στους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, στην οποία, αν και προσπάθησε να πείσει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει αυτούς που τον έφεραν...στη σημερινή κατάσταση, κατάφερε να ξεσκεπάσει τα ψέματα που λέει ο Μεϊμαράκης στους Έλληνες αγρότες, με μόνο στόχο να υφαρπάξει την ψήφο τους.
Είπε λοιπόν ο κος Κύρτσος, αναφορικά με τη φορολογία των αγροτών, την οποία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τονίζει παντού ότι θα αλλάξει:
«Οι αγρότες είναι κρίσιμο πολιτικό μέγεθος, έκαναν μια στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, τώρα είναι ελάχιστα μπροστά η ΝΔ. Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι θα εφαρμόσει ένα παράλληλο πρόγραμμα, που θα προστατεύει τους επαγγελματίες αγρότες. Η απάντηση της ΝΔ είναι ότι θα κάνει μια προσπάθεια για ισοδύναμα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο κος Κύρτσος έλεγε στο ραδιόφωνο, ότι τα μόνα ισοδύναμα που μπορούν να μπουν σε ένα «ρεαλιστικό κάδρο» είναι ό,τι έχει να κάνει με τη μείωση των δημοσίων δαπανών, δηλάδή των μισθών και των συντάξεων μεταξύ άλλων! Άρα, μόνος του ο Κύρτσος, «έδωσε» το σχέδιο Μεϊμαράκη για νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!

Και συνέχισε για τους αγρότες λέγοντας:

«Αναγνωρίζω την ευαισθησία του κυρίου Μεϊμαράκη κι αναγνωρίζω την ευαισθησία των αγροτών. Επειδή όμως έχουμε μείνει πολύ πίσω στην εφαρμογή τωου Μνημονίου, η υστέρηση στα φορολογικά έσοδα είναι ήδη 4 δισ. ευρώ, όταν θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση το Νοεμβριο, θα εμφανιστούν μεγάλες τρύπες. Επομένως, πρώτα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι σε διάστημα 6-12 μηνών, είμαστε σε θέση να καλύψουμε αυτές τις τρύπες και μετά θα μπορεί να υπάρξει κάποια χαλάρωση σε επίπεδο αγροτών. Η Χαλάρωση σε επίπεδο αγροτών, που είναι μεγάλη κοινωνική κατηγορία, πρέπει να περιμένει τη βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης, που αποκλείω να συμβεί- ακόμη κι αν βγει η ΝΔ- πριν από ένα χρόνο!»

Κατάλαβες Έλληνα; Ο Μεϊμαράκης σου υπόσχεται ότι θα αλλάξει άμεσα η φορολογία στους αγρότες, ενώ το ίδιο του το κόμμα τον ξεγυμνώνει, τονίζοντας πως οι «καλύτερες μέρες» θα έρθουν σε διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών!

Θα τον ψηφίσεις;;;

toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ