Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ BRIDGING EUROPE

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Η Iskra αναδημοσιεύει ευρήματα από τη δημοσκόπηση της δεξαμενής σκέψης Bridging Europe που διενεργήθηκε το διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου. Τα ευρήματα παρατίθενται χωρίς κρίσεις και σχόλια για την την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά τους. Αρκούμαστε στην επισήμανση ότι το εν...λόγω think tank ήταν το μόνο το οποίο προσέγγισε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.
Στη συνέχεια, η Iskra παραθέτει, επίσης χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους, τα ευρήματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας σχετικά με την πρόθεση ψήφου των ερωτηθέντων, που διεξήχθη από το zougla.gr μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου.
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ "BRIDGING EUROPE"
Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,4%, με τη Ν.Δ. να ακολουθεί με 20,5%. Στην τρίτη θέση είναι η Λαϊκή Ενότητα με 6,5%, η Χρυσή Αυγή και αυτή με 6,5%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 4,9% και οριακά εντός Βουλής το ΠΑΣΟΚ με 3,2%.
Εκτός Βουλής, σύμφωνα με την έρευνα, μένουν οι ΑΝΕΛ, που συγκεντρώνουν 2,2% και η Ένωση Κεντρώων με 2,3%. Άλλο κόμμα δηλώνει το 4,5%. Δε γνωρίζω/δεν απαντώ είπε το 16,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ