Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν εξευτελίστηκαν μόνο οι Ντερμπεντέρηδες απόψε...

«Σε καταλάβαμε καημένε!
Όλοι οι δειλοί κρατάνε την ασπίδα με το δεξί
(κι ύστερα λένε ότι είναι αριστερόχειρες… )»

Ιάσων Ευαγγέλου: «Ψηφίδες ποίησης».
__________________________
Τους...έβαλε στα δίχτυα μέσα στην έδρα τους. Δεν το λέμε εμείς. Το είπε ο... καθώς πρέπει Κοττάκης στο REAL FM, όταν  ξεκίνησε την εκπομπή του απόψε σημειώνοντας:«Ζωή-MEGA: 3-0».
Κοινή διαπίστωση: Η Κωνσταντοπούλου εξευτέλισε οn air τα κατακάθια του MEGA. Η εικόνα της Σαράφογλου, του Πρετεντέρη και του Ευαγγελάτου, απολαυστική. Τρεις σιχαμένοι τύποι ανθρώπου, να στέκονται άφωνοι και σα δαρμένοι σκύλοι. Αυτά συμβαίνουν, όταν ο επικοινωνιακός βραχίωνας των κατακτητών της χώρας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον επιθετικό αντίλογο, άνευ της προστατευτικής ασπίδας των στημένων πάνελς. 
Απόψε δεν εξευτελίστηκαν μόνο οι Ντερμπεντέρηδες, αλλά και άπαντες οι πολιτικοί τηλεσαλτιμπάγκοι-αριστεράς, κέντρου τε και δεξιάς, που χαριεντίζονται καθημερινώς στις οθόνες, με τα ξεπουλημένα σκουπίδια της κατοχικής προπαγάνδας. Ιδίως, ξευτιλίστηκαν ορισμένα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης, Φλαμπουράρης, Βαρεμένος κλπ), τα οποία σουλατσάριζαν νυχθημερόν στα κανάλια της μαφίας των ολιγαρχών και με τις πλάτες των Πορτοσάλτηδων και των Καμπουράκηδων ξερνούσαν τόνους απολιτίκ χυδαιότητας κατά των διαφωνούντων (ασχέτως, αν συμφωνεί, ή ‘όχι κανείς με την εν γένει στάση των τελευταίων).
Τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ