Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ 99/2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η ακύρωση από την αποκεντρωμένη διοίκηση της  απαράδεκτης απόφασης 99/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου με...
θέμα  την «Έγκριση απολογισμού  Ν.Π.Δ.Δ.  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013  είναι η απάντηση στην επίθεση που δέχτηκα από την ηγεσία του Δήμου μη διστάζοντας μάλιστα κάποιοι να χρησιμοποιήσουν το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου.
Η απόπειρα λοιπόν ορισμένων να μου απαγγείλουν κατηγορητήριο και να με δικάσουν στο λαϊκό δικαστήριο του δημοτικού συμβουλίου, έπεσε στο κενό .
Κοιτώντας στα μάτια το 45,50 % του Ξηρομερίτικου λαού που με τίμησε με τη ψήφο του,  τους δηλώνω ότι με έφεραν στη θέση αυτή για να προασπίζω τα δικαιώματα τους αλλά και τα συμφέροντα τους.
Αυτό κάνω και θα συνεχίσω να κάνω με όποιο κόστος.

Η Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης

Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ