Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ουρές χιλιόμετρων στην Παλιοβούνα (φωτο)

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν σήμερα το απόγευμα εκατοντάδες οδηγοί και επιβάτες οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν στην Παλιοβούνα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η διακοπή της κυκλοφορίας σύμφωνα με την Αστυνομία διήρκεσε 40 λεπτά για...την απομάκρυνση βράχων, οδηγοί όμως υποστηρίζουν ότι ξεπέρασε την ώρα, ενώ καταγγελίες υπάρχουν πως κανείς δεν τους απαντούσε στα τηλέφωνα στην αστυνομία στη Ναύπακτο, όπου ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Να θυμίσουμε πως υπάρχει απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία η Κοινοπραξία υλοποίησης του έργου της Ιόνιας Οδού (σήραγγα Παλιοβουνας) μπορεί να προβαίνει σε «ολιγόλεπτες» διακοπές της κυκλοφορίας στην εθνική οδό , για την εκτέλεση ελεγχόμενων εκρήξεων, την απομάκρυνση τυχόν επικίνδυνων βράχων κλπ.
Όμως η σημερινή διακοπή μόνο ολιγόλεπτη δεν ήταν, γεγονός που εκνεύρισε αφάνταστα οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, που έκαναν και στα δυο ρέματα κυκλοφορίας ουρές χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε αποκόλληση και πτώση μεγάλου κομματιού βράχου στο δρόμο και απαιτήθηκαν εργασίες μεγαλύτερης ευρύτητας του συνηθισμένου, ώστε να απομακρυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ