Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Βομβα κι απο το Enikos. Ο Φαλτσιανί παρέδωσε στικάκι με ονόματα!

Στικάκι με στοιχεία «φωτιά» παρέδωσε ο Ερβέ Φαλτσιανί στους τέσσερις Έλληνες εισαγγελείς που του πήραν κατάθεση στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ηλεκτρονικό αρχείο περιέχει σημαντικές πληροφορίες για συνολικά οκτώ πρόσωπα. Πρόκειται για τους δύο επιχειρηματίες και το δικηγόρο που εστιάστηκε αρχικώς η προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας Πρωτοδικών και τα οποία...ελέγχονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος καθώς και για αλλά πέντε για τα οποία υπήρχαν υπόνοιες ότι συνδέονται με τους τρεις.
Και νέα κατάθεση Φαλτσιανί
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στο στικάκι εμπεριέχονται οι κινήσεις επίμαχων λογαριασμών, η σύνδεση τους με άλλες τράπεζες και επίσης φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα που σε πολλές περιπτώσεις έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών.
Καθώς ο Φαλτσιανί φαίνεται να διαθέτει κι άλλα στοιχεία αναμένεται οι εισαγγελείς μετά τις εκλογές να του πάρουν και νέα κατάθεση.
Παράλληλα έως τότε θα στείλουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία που τους έδωσε ο «κλέφτης» της λίστας.
Ήδη πάντως έχουν αποστείλει αιτήματα στην Ελβετία αλλά και στη Γαλλία από όπου ζητούν το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του ενός από τους 3 αρχικώς καταγγελλόμενους.
Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ