Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δίωξη κατά του Χ.Μαρκογιαννάκη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του αδικοχαμένου Β. Γιακουμάκη

"ΚΑΝΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Δίωξη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων σε βάρος του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την εμπλοκή του στην υπόθεση...
του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Σύμφωνα με το epirusgate, αλλά και το epiruspost.gr ο φάκελος για την υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσμα της προανάκρισης είναι η άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του Κρητικού πρώην βουλευτή.

Ο φάκελος για την υπόθεση αυτή βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών.

Ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη στα Γιάννινα, Δημήτρης Μπούκας, ερωτηθείς σχετικά από το Epiruspost, επιβεβαίωσε την άσκηση ποινικής δίωξης, αρνήθηκε όμως να μπει στη διαδικασία της ονοματολογίας, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δεν βοηθάει σε τίποτα.

Ο κ. Μπούκας και οι συνεργάτες του παρακολουθούν από πολύ κοντά την εξέλιξη και του ποινικού μέρους της υπόθεσης και εκτιμούν ότι η πλήρης αλήθεια για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο τον 20χρονο Βαγγέλη, θα λάμψει στις δικαστικές αίθουσες.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν υπεύθυνος για την… “άνωθεν” παρέμβαση προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ώστε να πέσουν “στα μαλακά” οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τότε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με δηλώσεις που είχε κάνει, είχε παραδεχθεί ότι τηλεφώνησε στη Σχολή και μίλησε με τον πρώην διευθυντή κ.Μάντζαρη, για άλλη όμως περίπτωση σπουδαστή, ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του, με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή. 

Μάλιστα,είχε απειλήσει συγκεκριμένους δημοσιογράφους, με προσφυγή στην δικαιοσύνη για το θέμα.

Η δίωξη πάντως είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΝΔ, εν μέσω μάλιστα εκλογικής περιόδου καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της παράταξης.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ