Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ανθρωποκτονία ο θάνατος του 68χρονου στην Παλιοκαρυά – Πυροβολήθηκε στον θώρακα

Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην σορό του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι σε αγροτική... περιοχή στην Παλιοκαρυά Τριχωνίδας.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο άτυχος άνδρας βλήθηκε στο θώρακα κατά πασα πιθανότητα μια φορά από κάτω προς τα πάνω, ενώ ήταν ανεβασμένος σε δέντρο. Στη συνέχεια αν και βαριά τραυματισμένος κατέβηκε από το δέντρο και περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητό του, όπου όμως έπεσε νεκρός πριν προλάβει να μπει σε αυτό. Το σώμα του φέρει τουλάχιστον εκατό σημάδια από σκάγια, ενώ τα θανάσιμα τραύματα βρίσκονται στο θώρακα και την κοιλία.
Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει να παίρνει μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι έχει γίνει προσαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ