Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» - ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ 20-09-2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ»

ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ 20-09-2015
Σε μία πολύ πυκνή και εσπευσμένη προεκλογική περίοδο, κατ’εντολή των δανειστών μας, η υπηρεσιακή κυβέρνηση των λίγων ημερών προέβη σε ψήφιση προεδρικού διατάγματος για τους ηλεκτρονικούς πλέον πλειστηριασμών...
κινητών, ακινήτων, και κάθε είδους περιουσιακού στοιχείων του Ελληνικού λαού!!!!
Σαν επιστέγασμα αυτής της κίνησης το Συμβούλιο της Επικρατείας με τη βούλα του νομιμοποίησε με πολύ πρόσφατη απόφαση το διάταγμα αυτό.
Ενέργειες που μόνο «τυχαίες» δεν είναι αλλά σκοπίμως έγιναν σε μία περίοδο όπου ο κόσμος βομβαρδίζεται μόνο με ότι αφορά τις εκλογές σε επίπεδο ενημέρωσης,ενώ κυβερνήσεις τύπου «πρώτη φορά αριστερά» και ΠΑΣΟΚ –ΝΔ που επί σαράντα χρόνια ισοπέδωσαν με τις πολιτικές τους τον Ελληνικό λαό, ανανεωμένες με «νέα» πρόσωπα και «ιδέες» σαν τον Λαλιώτη και τον Μεϊμαράκη, κάνουν γαργάρα το συγκεκριμένο θέμα!!!!
Μάλιστα στα τηλεοπτικά παράθυρα και τα 2 «στημένα» debate με την εκ των προτέρων καθορισμένη θεματολογία από τους κομματικούς τους μηχανισμούς, κόπτονται ποιος θα ρυθμίσει καλύτερα το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων (τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, και δημόσιο) ενώ εις γνώση τους και με την ανοχή τους,μία καθαρά υπηρεσιακή κυβέρνηση,ψήφισε το πώς θα αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία μας,παραχωρώντας την ως αντάλαγμα για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους με διαδικασίες εξπρές!!!!

Φυσικά από όλα τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ μούγκα!!!!!

Ούτε λόγος στα δελτία ειδήσεων!!!! Ούτε καν μία αναφορά!!!!

Είναι πιο σημαντικό βλέπετε το εάν φάνηκε πιο κοντός ο Μειμαράκης από τον Τσίπρα στο debate ή ποιός κέρδισε τις εντυπώσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να επιβραβευθούν από τους πολίτες με την ψήφο τους για το ποιο «αξιόλογο» και πάντα «υπέρ» του πολίτη πρόγραμμα διακυβέρνησης.
Το Σωματείο «δικαίωμα στη ζωή» καλεί όλους τους συμπολίτες μας να μην εφυσηχάζουν και κυρίως να μην τους ξεγελούν τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα τα οποία θα τελειώσουν το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου!!!!

Καταδικάζουμε την «πραξικοματική» αυτή ψήφιση του συγκεκριμένου διατάγματος και τα πολιτικά κόμματα που δεν βγήκαν ανοιχτά να αντιδράσουν βάζοντας εμπόδιο στο να περάσει κάτι τέτοιο!!!!

Προειδοποιούμε πως ότι και εάν σκαρφιστούν θα μας βρούν απέναντι τους όπως και το ισχυρό πανελλαδικό κίνημα που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια,αποτρέποντας εκατοντάδες πλειστηριασμούς σώζοντας περιουσίες συνανθρώπων μας!!!!!!

Σας μεταφέρουμε ακριβώς το σχετικό απόσπασμα όπως αναδημοσιεύθηκε σε αρκετά site στο διαδίκτυο.

«Με διαδικασίες εξπρές καθορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα η ηλεκτρονική δημοσίευση των πλειστηριασμών.

Το σχετικό προεδρικό διάταγμα κρίθηκε νόμιμο από το Ε” τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και προσδιορίζει τη διαδικασία που θα ακολουθείται από τους συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το σχέδιο Π.Δ. του υπηρεσιακού υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που προβλέπει την διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ).

Στο πλαίσιο του πρόσφατου νόμου 4335/2015 έγιναν αλλαγές στο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ειδικά στο κεφάλαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης.

Έτσι, καθιερώθηκε η δημοσίευση στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, δικαστικών αποφάσεων, εκθέσεων, πράξεων και δηλώσεων της διαδικασίας πλειστηριασμού κινητών, ακινήτων, πλοίων και αεροσκαφών.

Το επίμαχο διάταγμα ρυθμίζει την διαδικασία δημοσίευσης των επίμαχων στοιχείων στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ.

Συγκεκριμένα, με το διάταγμα ρυθμίζεται ο τρόπος πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα και η καταχώρηση των στοιχείων του πλειστηριασμού από τους χρήστες δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ