Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ»

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ»
Στις εκλογές του Ιανουαρίου, συνεργάστηκα εκλογικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, συμμετέχοντας στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του... Πάνου Καμμένου, να ηγηθώ ως πρώτος μεταξύ ίσων, του ψηφοδελτίου μάχης των ΑΝΕΛ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Εκφράζω την πεποίθηση, ότι οι πολίτες, με την ψήφο τους, θα δώσουν τη δυνατότητα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, να αποτελέσουν εγγύηση σταθερότητας και δύναμη ευθύνης στον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, και στην εθνική προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ