Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωή: Να μην επιτρέψουμε την μετατροπή του τόπου μας σε αποικία χρέους

“Είμαστε έτοιμοι να γκρεμίσουμε το τείχος των εκβιαστών – δανειστών”, τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Αθηνών της Λαϊκής Ενότητας, μιλώντας σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.
Απευθυνόμενη προς τους συγκεντρωμένους, τούς κάλεσε “να δώσουμε μία... νικηφόρα μάχη εναντίον εκείνων που θέλουν να καθυποτάξουν τον αγώνα μας και να μην επιτρέψουμε την μετατροπή του τόπου μας σε αποικία χρέους”.
Όπως σημείωσε η Κωνσταντοπούλου, “κάποιοι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, δεν την προδώσαμε, δεν συμμετείχαμε στην επίθεση στην κοινωνία και στην αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού” και πρόσθεσε:
“Το όχι είναι ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, ανέφερε ότι “απέναντι σε αυτό το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού, είναι πατριωτικό καθήκον να αντισταθούμε, να παλέψουμε, να αποκρούσουμε την επίθεση και να χτίσουμε ένα κόσμο, που να χωράει όλους και όλες και πρώτα από όλα τους νέους και νέες, τα παιδιά, τις επόμενες γενιές”.

Όπως συμπλήρωσε, “αυτό τον κόσμο θα χτίσουμε μαζί με τη Λαϊκή Ενότητα και θα θυμίσουμε ότι αυτός ο κόσμος που ονειρεύτηκαν τα κινήματα και που πάλεψαν διαχρονικά οι αγωνιστές, είναι εφικτός”.

Σε αυτό το σημείο ανέφερε ότι “είναι ένας κόσμος κανονικός και όχι σουρεαλιστικός, ένας κόσμος που δεν είναι ουτοπία, αλλά η μόνη εναλλακτική της χώρας σήμερα”.

Ακόμη, η Κωνσταντοπούλου είπε ότι “η δυναμική της Λαϊκής Ενότητας είναι αυτή που θα καταγραφεί με τον πλέον ηχηρό και αποστομωτικό τρόπο στην κάλπη, αλλά ακόμα περισσότερο είναι αυτή που μετά την κάλπη θα καταφανεί στη διεύρυνση του μετώπου δημοκρατικής άμυνας και αντίστασης”.

Επίσης, είπε ότι “στο δίλημμα ευρώ ή Δημοκρατία, κάθε δημοκράτης απαντά Δημοκρατία, αλλά θέλουμε απαντήσεις από εκείνους που σε αυτό το δίλημμα κάποιοι επιλέγουν το ευρώ και απορρίπτουν τη δημοκρατία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ