Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Απ. Κατσιφάρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς – Σε ποια σχολεία θα είναι αύριο ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες

«Αύριο ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες, ελπίδες και όνειρα στο δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης».
Αυτό επισημαίνει στο μήνυμά του προς τους μαθητές, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016.
Και συνεχίζει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας στο μήνυμά του:

«Ο χώρος της Παιδείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ευρύτερη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Διαρκής μας επιδίωξη είναι η δωρεάν δημόσια Παιδεία που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες μάθησης για όλους τους μαθητές, ένα σχολείο που η γνώση θα γίνεται χαρά και αντίδοτο στην κρίση και θα εξασφαλίζει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας, ένα σχολείο που θα τους παρέχει εκείνες τις γνώσεις και τα εφόδια ώστε κάθε μαθητής να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει στο πλευρό των μαθητών, τον γονιών και των εκπαιδευτικών και εξακολουθεί καθημερινά να δίνει μάχες για την βελτίωση των υποδομών της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.
Εύχομαι σε όλους, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες».
Σε ποια σχολεία θα βρεθούν αύριο ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες
Αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι χωρικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες θα παρακολουθήσουν τους αγιασμούς σε σχολεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα Πρότυπο – Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο 2ο Λύκειο Πατρών στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα.
Αντίστοιχα στους αγιασμούς των σχολείων θα βρίσκονται και οι Αντιπεριφερειάρχες.
Συγκεκριμένα:
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος στο Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά Γυμνάσιο Αμφιλοχίας, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος 1ο Γυμνάσιο Πύργου,
Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου 3ο Εσπερινό Λύκειο Πάτρας (απόγευμα),
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος 2ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας (Στρούμπειο), Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Πάτρας (Ανθούπολη), Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Πλατανιάς Δημοτικό Σχολείο Βαρβάσαινας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο Βουνάργου, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας Παπαστράτειο Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου,
Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού – Εθελοντισμού και Αθλητισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Μπράμος 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου,
Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Δημήτρης Δριβίλας Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης 1ο Λύκειο Αμαλιάδας, Παρασκευή Βεργοπούλου Γυμνάσιο – Λύκειο Γαστούνης, Κώστας Μητρόπουλος 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, Νίκος Μπαλαμπάνης 1ο Γυμνάσιο, 1ο-2ο Λύκειο και 2ο Δημοτικό Μεσολογγίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ