Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

New York Times: Καυστικό σκίτσο για τη Volkswagen με λίγο από Ελλάδα

Με ένα καυστικό σκίτσο σχολιάζουν οι New York Times τη Γερμανία με αφορμή το σκάνδαλο της Volkswagen.
O Patrick Chappate δείχνει στο σκίτσο του την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ως...επιβάτη σε αυτοκίνητο της VWφίρμας, το οποίο φέρει την πινακίδα «Γερμανία».
Ο οδηγός του αυτοκινήτου διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους ρύπους που εκπέμπει το όχημα, με σαφή αναφορά στα αίτια του πολύκροτου σκανδάλου.
Δίπλα στο όχημα ένας Έλληνας, ρακένδυτος, με ποδήλατο τους ρωτάει ειρωνικά: «Ώστε κλέβατε και λέγατε ψέματα. Και η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ