Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Γλέζος: Εάν δεν υπάρξει ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο θα ψηφίσω ΚΚΕ

“Η υποψηφιότητά μου θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο και εφόσον ακουστούν οι απόψεις μου προς την κατεύθυνση της άμεσης δημοκρατίας. Αν δε γίνει κατορθωτό να δημιουργηθεί ένας πόλος με βάση την αρχή ότι ο λαός αποφασίζει για τα πάντα, εγώ θα... ψηφίσω ΚΚΕ παρά τις διαφορές μου”, δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.
Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΣΗΕΑ, ο Γλέζος ανέφερε ότι: “το σύστημα Μαξίμου δεν εξέφρασε την ψήφο του λαού ούτε στις εθνικές εκλογές, ούτε στο δημοψήφισμα. Κυριάρχησε η αντίληψη πως έπρεπε να συνάψουμε δάνεια και αγνοήθηκε πως όποιος δανείζεται δεν κερδίζει τίποτε. Στα πέντε χρόνια που δανείζεται ο ελληνικός λαός τι κέρδισε;”.
Το στέλεχος της Αριστεράς εξέφρασε την αντίθεσή του σε όσους προτείνουν την έξοδο από την ευρωζώνη. «Δεν πρέπει να τους χαρίσουμε την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.
Ανέφερε δε ότι το κοινό νόμισμα προστατεύει από τον πληθωρισμό και προσέθεσε ότι δεν ευθύνεται το κοινό νόμισμα αλλά ο δανεισμός.
Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της ΛΑΕ οι Κώστας Ήσυχος, Ραχήλ Μακρή, και Γιάννης Σταθάς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Νάντια Βαλαβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ