Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Επανεκλογή Β. Κυριαζοπούλου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου σήμερα επανεξελέγη Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, με 343 ψήφους (ποσοστό 52,9%), έναντι 285 ψήφων (ποσοστό 43,9%) που έλαβε ο Καθηγητής Βασίλειος Αναστασόπουλος. Η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί θετική για τμήματα του Αγρινίου, αφού η κα Κυριαζοπούλου είναι εκείνη που πρωταγωνιστεί στην...
προσπάθεια της μεταφοράς των τμημάτων στην Πάτρα.


Μετά την επανεκλογή της η κα Κυριαζοπούλου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πρυτανικών εκλογών μέσα σε ένα άψογο κλίμα ακαδημαϊκότητας και δημοκρατίας. Ευχαριστώ τον Καθηγητή κ. Βασίλειο Αναστασόπουλο και τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Ραβάνη για τον πολιτισμένο εκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής κ.κ. Αναστάσιο Μπούντη Καθηγητή, Ξενοφώντα Βερύκιο Καθηγητή, και Διονύσιο Δραΐνα Καθηγητή, όπως επίσης και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, Καθηγητές κ.κ. Γ. Αλεξίου, Ο. Κουφοπαύλου και Β. Μεγαλοοικονόμου.

Ευχαριστώ για την άψογη τεχνική υποστήριξη της διαδικασίας της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το Τμήμα Δικτύων και ιδιαίτερα τους κ.κ. Παπαμιχαήλ, Γιαννόπουλο, Λεκατσά , Αντωνόπουλο, Γιαννακόπουλο, Κασόλα, Μωραΐτη.

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας,

Αύριο όλοι μαζί, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλό και την προκοπή του Πανεπιστημίου μας. Δεν περισσεύει κανείς!

Από καρδιάς σας ευχαριστώ όλους.

Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου
Καθηγήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ