Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Εμφάνιση 20150913_113934.jpg
Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» την Κυριακή 13-9-2015 η κεντρική ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου. Στην εκδήλωση παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, η πρώην αναπληρώτρια...
υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και χαιρετισμό απεύθυναν όλοι οι παρευρεθέντες υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας. Στο τέλος της εκδήλωσης ο λόγος δόθηκε στους πολίτες για τις δικές τους παρεμβάσεις – παρατηρήσεις αναφορικά με την εκλογική αναμέτρηση και τις προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ.
Κοινή είναι πλέον η πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιο ώριμος, πιο συνεκτικός και με σαφή προγραμματικό λόγο, θα συγχρονίσει τα βήματά του με την κοινωνία και θα αναδειχθεί και πάλι νικητής από την κάλπη στις 20-9-2015.
Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες. Δεν θα επιτρέψουμε στο παλιό να επιστρέψει!
Με το ΣΥΡΙΖΑ μπροστά και την κοινωνία δίπλα θα δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε.
Εμφάνιση 20150913_113921-3.jpg
Ο λαός μας έχει και μνήμη και κρίση!
Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα που έχουμε χαράξει μέχρι την τελική νίκη.
Το Γραφείο Τύπου

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ