Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

"Διπλωματικό"...εμπόριο...

Εμφάνιση Pipero-sisyph.jpg
Η «επίτιμη» Πρόξενος της Γαλλίας στο Bodrun
πουλούσε σωστικά μέσα σε μετανάστες
Μεταφέρει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Βέβαια η συγκεκριμένη έμπορος σωστικών μέσων που διατηρεί κατάστημα στο Biodrum της Τουρκίας είναι «επίτιμος» Πρόξενος της Γαλλίας αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν θα δημιουργηθεί σοβαρό πολιτικό-διπλωματικό πρόβλημα για...
την Γαλλία και την Κυβέρνηση του κ Ολάντ.
Η είδηση που δημοσιεύει το BBC στην ιστοσελίδα του αφορά σε δημοσιογραφική έρευνα του Γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού France2-TV ένας ρεπόρτερ του οποίου διαπίστωσε ότι μετανάστες που ήθελαν να περάσουν από τις Τουρκικές ακτές του Bodrum στα Ελληνικά νησιά αγόραζαν σωσίβια και σωστικές λέμβους από συγκεκριμένο κατάστημα όπου μπορούσε να δει κανείς αναρτημένη την Γαλλική Σημαία και την πινακίδα «Επίτιμος Πρόξενος Γαλλίας»
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «επίτιμος πρόξενος» της Γαλλίας στην Τουρκία κ Francoise Olcay δήλωσε ότι εάν δεν τα πουλούσε αυτή θα τα πουλούσαν άλλοι και μάλιστα υπαινίχθηκε ότι οι Τοπικές Τουρκικές Αρχές εμπλέκονται στη συγκεκριμένη εμπορική δραστηριότητα.

Αξίζει να διαβάσετε όλο το άρθρο 


-34229332




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ