Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Λείπουν περισσότεροι από 120 καθηγητές από τα σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας

Ενημερωτικό του αιρετού στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Γιώργου Δ. Καραμητσόπουλου
εκλεγμένου με τη «Συμμαχία Καθηγητών»
17 Σεπτεμβρίου 2015
Αγαπητοί συνάδελφοι
Το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στις δύο τελευταίες του συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη (27η) και την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη (28η)  προχώρησε:

  1. Στην τοποθέτηση των λειτουργικά υπεράριθμων καθώς και των ευρισκομένων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εκπαιδευτικών, σε λειτουργικά κενά.
  2. Στην απόσπαση εκπαιδευτικών εντός του Νομού καθώς και στην τοποθέτηση εκπαιδευτικών αποσπασθέντων από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
  3. Στην ολική διάθεση εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας.
  4. Στην 1η φάση της μερικής διάθεσης εκπαιδευτικών για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου διδασκαλίας τους.
  5. Στην κατάρτιση του πίνακα των λειτουργικών κενών των κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης) και ΠΕ10 Κοινωνιολόγων.
Η επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη.
Παρά τις παραπάνω τοποθετήσεις ο αριθμών των κενών στη Αιτωλοακαρνανία είναι πολύ μεγάλος. Λείπουν περισσότεροι από 80 συνάδελφοι στη Γενική Παιδεία και 40 στην Ειδική Αγωγή. Με τις πληροφορίες που έχουμε η 1η φάση αναπληρωτών για τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση θα γίνει 23-24 Σεπτέμβρη για τη Γενική Παιδεία και 25-26 Σεπτέμβρη για την Ειδική Αγωγή.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Καραμητσόπουλος Γιώργος
Aιρετό τακτικό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
[τηλ.6974588255 - mail: georgekaramitsopoulos@gmail.com - georgekar19@gmail.com]

Κίντας Παναγιώτης
Aιρετό αναπληρωματικό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

[τηλ.6974558833 - mail: kintas@mail.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ