Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αιτωλικιώτης Νκος Φίλης υπουργός Παιδείας! (VIDEO)

Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νκος Φίλης αναλαμβάνει το υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Φίλης κατάγεται από το Αιτωλικό, όπου διατηρεί το πατρικό του σπίτι και το οποίο επισκέπτεται τακτικά διατηρώντας δεσμούς με την περιοχή.

Στη νέα κυβέρνηση όμως νευραλγικά πόστα πήραν και άλλοι...
Αιτωλοακαρνάνες. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ως υπουργός στο Εσωτερικών, οι Δ. Βίτσας και Δ. Καμμένος στο Άμυνας, ως αναπληρωτής υπουργός και υφυπουργός αντίστοιχα.
Έτσι μπορεί οι εκλεγέντες βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία να μην υπουργοποιήθηκαν αλλά κυβερνητικά πόστα πήραν στελέχη που έχουν στενούς δεσμούς με το νομό, κάτι που δημιουργεί προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ