Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Χαμός Στη Συρία – Στο… Κόλπο και η Κίνα – Στέλνει Πλοία Ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Ρώσος πολιτικός: η Κίνα αποφάσισε να συμμετέχει στον πόλεμο κατά της ISIS και στέλνει πλοία της στη Συρία.
Σύμφωνα με το γερουσιαστή της Ρωσικής Ομοσπονδίας Igor Morozov το Πεκίνο αποφάσισε να λάβει μέρος στη μάχη κατά της ISIS και έστειλε πλοία του στη...συριακή ακτή.
Αυτό μεταφέρεται από το ειδησεογραφικό «ΗCH ». Σύμφωνα με το πρακτορείο το μέλος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας για θέματα Διεθνών Υποθέσεων Igor Morozov τόνισε ότι άρχισαν οι επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους και η Κίνα έστειλε πλοία στη συριακή ακτή. « Γνωρίζουμε ήδη ότι η Κίνα ενώνεται στις στρατιωτικές μας επιχειρήσεις στη Συρία και ότι στη Μεσόγειο ήδη κατέπλευσε κινεζικό καταδρομικό και το ακολουθεί κινεζικό αεροπλανοφόρο » ανέφερε στο NSN
Εν τω μεταξύ η εξειδικευμένη υπηρεσία Shipfinder.com εντοπίζει το συγκεκριμένο αεροπλανοφόρο στην Κίτρινη Θάλασσα. Ίσως κάποιες λεπτομέρειες που αναφέρει ο Igor Morozov να μην είναι απολύτως ακριβείς ή το αεροπλανοφόρο θα φθάσει στις συριακές ακτές μετά από άλλα κινέζικα πολεμικά πλοία.

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ