Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συντριβή και ντροπή –Ήττα 5-1 από την Καλλονή

Την πιο βαριά και ντροπιαστική ήττα των τελευταίων χρόνων γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο Παναιτωλικος στην Λέσβο από την Καλλονή. Η ομάδα του Αγρίνιου που στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 και τελικά έχασε με 5-1, έκανε ένα από τα χειρότερα ματς της σύγχρονης ιστορίας...
της και δυστυχώς έφερε σύννεφα, κατήφεια και έντονο προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών της και όχι μόνο. 

Για ένα ακόμη παιγνίδι τα πολλά ατομικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του Πόντες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των αντιπάλων τους . Μόνο που αυτή τη φορά δεν χάθηκαν μόνο βαθμοί. Δυστυχώς χάθηκε και η αγωνιστική αξιοπρέπεια της ομάδας.

Ο Πόντες παρουσίασε την ομάδα με δυο αλλαγές σχετικά με το τελευταίο ματς με την Βέροια. Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο και ο Μάρκος Πάουλο πήραν τις θέσεις του Κουτρουμάνου και του Ουάρντα. Ο Στεφανάκος που αρκετά ακούγονταν παρέμεινε κανονικά στην θέση του. 

Κούσας και Μάκος δώρισαν ουσιαστικά τα δυο πρώτα γκολ στους γηπεδούχους και πλέον ο νικητής είχε κριθεί μόλις από το 22΄. Στην συνέχεια το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα της Λέσβου αναγκάζοντας τον Παναιτωλικό να γνωρίσει την πιο βαριά ήττα του στην Σουπερ Λίγκα.

Η επόμενη μέρα είναι σίγουρα δύσκολη για τον Παναιτωλικό (διοίκηση και Πόντες) που καλούνται να πάρουν αποφάσεις προκειμένου να αναστρέψουν την κατάσταση που επικρατεί. Δυστυχώς η παρουσία της ομάδας αγωνιστική με αγωνιστική όλο και χειροτερέψει και για αυτό υπάρχουν αιτίες που πρέπει να αναζητηθούν και να καταλογιστούν . Μερίδιο μεγάλο έχει αναμφίβολα και ο προπονητής που ακόμη δεν έχει καταφέρει να δώσει στην ομάδα μια αγωνιστική ταυτότητα , αλλά με τις εμμονές του διάτοροι μια κακή κατάσταση. 

Μόλις στο 10΄ο Μανούσος εκεμεταλεύτηκε λάθος του Κούσα και μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ ο Στεφανάκος απομάκρυνε δίνοντας πάσα στον Ελλακόπουλο που από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). Λίγο αργότερα τραγικό λάθος του Μάκου έδωσε την ευκαιρία στον Γεωργίου να σκοράρει ξανά (2-0). Ο ίδιος παίκτης στο 27΄με σουτ έκανε το 3-0.

Ο εφιάλτης του Παναιτωλικού όμως στο ά μέρος δεν είχε τελειώσει και στο 34΄ο Αντέντζο μετά από φουλ του Τσιαμπούρη έκανε το 4-0.

Οι πρώτες τελικές του Παναιτωλικού ήρθαν στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ρομέρο και τον Παπάζογλου να απειλούν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του τεχνικού του Παναιτωλικού (Ουάρντα- Βασιλείου) δεν έφεραν αποτέλεσμα. Αντίθετα ο Μανούσος ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο 62΄και με σουτ έκανε το 5-0 για την ομάδα του κάτι που δεν φαντάζονταν ούτε ο πλέον αισιόδοξος οπαδός της πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός σημείωσε το γκολ της τιμής (5-1) με απευθείας φάουλ του Μάρκους Πάουλο στο 83΄.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπάθας (Πειραιά), βοηθοί οι Ζησιμόπουλος (Πειραιά) και Δόσης (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

Κίτρινες: 62′ Μανούσος, 79′ Κρολ – 47′ Ντιέγκο Μπεχαράνο

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης):

Χονγκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ούκα, Κρολ, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Γεωργίου (61′ Μπαργκάν), Ελλακόπουλος (32′ Κλαντρούμπσκι), Μανούσος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες):

Στεφανάκος, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογου, Κέβιν, Μάκος (29′ Ρομέρο), Μάρκος Πάουλο, Ντάνι Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65′ Ουάρντα), Κάπελ, Μαρκόφσκι (54′ Βασιλείου).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ