Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στην τελετή υποδοχή του πλοίου του Πολεμικού Ρωσικού Στόλου

Εμφάνιση Στο πλοιο με τοο κυβερνήτη Ρωσικου πολεμικου.jpg
Στην υποδοχή του πλοίου του Πολεμικού Ρωσικού Στόλου «Smetlivlii», το οποίο κατέφθασε χθες στο λιμάνι της Πάτρας, συμμετείχε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου και ο Περιφερειακός....
Σύμβουλος Χρήστος Μπούνιας, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Εμφάνιση Στο ναό του αγίου ανδρέα.jpgΤο πλήρωμα του πλοίου μαζί με τους φορείς που τους υποδέχθηκαν, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα προκειμένου να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα, τον Σταυρό και τον Τάφο του, ενώ ακολούθησε και Δέηση υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Να σημειωθεί πως στη συνέχεια η κυρία Τογιοπούλου και ο κ. Μπούνιας μαζί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς, συνάντησαν τον πλοίαρχο μέσα στο καράβι του ρωσικού στόλου, από τον οποίο και ξεναγήθηκαν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ