Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Παναγιώτη Λαφαζάνη δες γιατί σου την έφεραν οι «δικοί σου» - Δείτε το σχολιό μας

(σ.σ.netakias – να συμπληρώσω ότι η κλίκα του LaughΑΖΑΝΗ πέταξε έξω και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί δεν τηρούταν καμιά δημοκρατική διαδικασία στην συμπλήρωση των ψηφοδελτίων)
hellasforce.com
Η ΛΑ.Ε. είχε χαμένο τον πόλεμο και την μάχη πριν ακόμη υποβάλλει ψηφοδέλτια, φίλτατε Παναγιώτη Λαφαζάνη γιατί όλοι αφήσατε κερκόπορτα. Έπαθες νίλα διότι σε έφαγαν οι... Ν.Η.ΛΕς (Νταβανέλοι Ήσυχοι ΛΕουτσάκοι).
Στις 17 Σεπτεμβρίου γράψαμε (http://hellasforce.com/2015/09/17/) προφητικό (;) άρθρο «Η εσωτερική απειλή για τον Λαφαζάνη και ΛΑΕ». Και το γράψαμε γιατί είχε παγιωθεί η απόσυρση της κρίσιμης μάζας που θα επέτρεπε στη ΛΑΕ να μπει στη Βουλή ώστε τώρα να μπορούμε να γράφουμε αυτά που γράφουμε.

Η ΛΑΕ απέτυχε διότι οι ΝΗΛΕς είχαν τον έλεγχο και συμπεριφέρθηκαν ως παλαιοκομματικά κομματόσκυλα που δάγκωναν όποιον προσπαθούσε να συνεργαστεί. Έδιωξαν κόμματα όπως το Κόμμα Ελλήνων Πειρατών, Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, Χριστιανική Δημοκρατία κλπ με την σνομπαριακή κουκουλοφόρα νοοτροπία της Εκάλης ότι «εμείς είμαστε οι σούπερ ντούπερ ουάου» και οι άλλοι είναι ο Μπύθουλας. Αυτό που έπαθε η ΛΑΕ περιγράφεται με μία λέξη: Δικαιοσύνη. Αν είχε τα κόμματα που την είχαν πλησιάσει, τώρα θα ήταν στη Βουλή. Έτσι απλά.

Τι άλλο δείχνει; Ότι ο κόσμος καταλαβαίνει και αναγνωρίζει. Καλύτερα να μην μπει στη Βουλή ένα κόμμα που έχει καθεστωτικές ΝΗΛΕς παρά να μπει, να καταστρέψει και μετά να εξαφανιστεί. Οι ΝΗΛΕς του ΛΑ.Ο.Σ. (Βορβορίδης, Άδωνης, Πλεύρης) το μετάλλαξαν, ψήφισαν μνημόνιο και το τέλειωσαν μαζί με τον Καρατζαφέρη. Γι’ αυτό δεν είχε ελπίδα ο Λαφαζάνης από τη στιγμή που δεν τους κρατούσε υπό έλεγχο.

Αυτά γράφαμε στις 17 Σεπτεμβρίου:

«…Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή και άλλοι της Λαϊκής Ενότητας που δεν μπορούσαν να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τη μνημονιακή κολωτούμπα, έχουν μία μεγαλύτερη απειλή εκτός από τις επιθέσεις του ΚΚΕ και των μνημονιακών προθύμων.

Η απειλή είναι από τον εσωτερικό «φιλικό» κύκλο γύρω από τον Λαφαζάνη που ήδη του στέρησε πολύ σημαντικό ποσό «κρίσιμης μάζας» από μικρότερα πολιτικά κόμματα και κινήσεις.

Η ΛΑΕ ξεκίνησε με πολύ καλά αρχικά ποσοστά που θα μπορούσαν να φθάσουν και σε διψήφιο ποσοστό (δείτε εδώ) διότι πολλές κινήσεις (πατριωτικές κατά βάση ακόμη και χριστιανικού υποβάθρου) είχαν προσελκυθεί για συνεργασία διότι εκεί έβλεπαν ότι υπήρχε συνδυασμένη βασική ορθότητα προσανατολισμού και αντίληψης της κατάστασης μαζί με αποφασιστικότητα σύγκρουσης.

Όλη η ΛΑΕ όμως δεν ήταν έτσι και με κάποιον τρόπο άγνωστο το κομματοσκυλιακό-καθεστωτικό συστατικό της ανέλαβε να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια. Το δίδυμο των στελεχών της που είχε τις επαφές με τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων και κινήσεων επέδειξε συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ απέναντί τους. Όπως οι ΣΥΡΙΖΑίοι συμπεριφέρθηκαν στην Αριστερή Πλατφόρμα που προήλθε η ΛΑΕ. Υπήρξαν μέχρι και λεκτικοί διαξιφισμοί με συντονιστές κομμάτων όταν τα άλλα κόμματα είδαν ότι οι λίστες σε περιοχές που είχαν ενδιαφέρον είχαν καταρτιστεί και «κλείσει» αρκετές ημέρες πριν οριστεί ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση όλων των συνιστωσών!!! Μιλώντας για συνιστώσες, οι άλλες κινήσεις και κόμματα ήθελαν συνεργασία διατηρώντας την αυτονομία τους ενώ τα στελέχη της ΛΑΕ μιλούσαν για ενιαίο ομογενές κόμμα !!! Δηλαδή αυτό που ο Λαφαζάνης κλπ σωστά δεν ήθελαν να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες να κρατήσουν την αυτονομία τους, τώρα τα κομματόσκυλα που του φυτεύτηκαν στη ΛΑΕ θέλουν αυτό να το κάνουν στις άλλες κινήσεις και κόμματα!!!

Ήθελαν να καθορίσουν εκείνοι όλα τα ψηφοδέλτια και το «μαγνητοφωνάκι» τους έπαιξε πάντα το «δεν μπορεί όλοι να είναι στην πρώτη θέση». Αυτό εξόργισε αρκετούς διότι ήταν γνωστό ότι η ΛΑΕ από μόνη της δεν είχε τους υποψηφίους σε όλες τις περιφέρειες που θα έφερναν ψήφους διότι δεν θα είχαν πρόσβαση στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων. Συνεπώς η επιμονή τους να έχουν σε κάποιες περιφέρειες δικούς τους υποψήφιους σε εκλόγιμες θέσεις ήταν υπέρ του κοινού συνασπισμού διότι θα είχαν πολύ μεγαλύτερο ρεύμα και θα τραβούσαν σε εκλογή και άλλους υποψηφίους που δεν θα είχαν καμία τύχη σε άλλη περίπτωση.

Και όμως, τα φυτεμένα κομματόσκυλα («Συριζαίους» τους έλεγαν οι άλλοι εκπρόσωποι) προτίμησαν να δώσουν συντριπτικό πλήγμα στον Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου κλπ και στο ίδιο το κόμμα παρά να χάσουν τον απόλυτο έλεγχο. Με απολύτως έγκυρες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι ο Λαφαζάνης ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τις λαδιές των δικών του πριν ακόμη οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια. Τον έβαλαν να πιστεύει ότι όλοι ήθελαν τις πρώτες θέσεις. Με αυτό τον τρόπο μία αντιμνημονιακή επιλογή έρχεται με μειωμένο βεληνεκές και δυναμική διότι οι άνθρωποι του συστήματος πάλι είχαν τον έλεγχο σε κομβικά σημεία όπως καταρτισμό ψηφοδελτίων.

Αν λάβουμε υπόψιν και τις καταγγελίες του Προέδρου του Αγροτοκτηνοτροφικού κόμματος ΑΚΚΕΛ κατά του Προέδρου άλλου κόμματος στον συνδυασμό που είχαν και ο οποίος δεν κατέθεσε το σήμα και όνομα του κοινού συνδυασμού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατεβούν στις εκλογές, βλέπουμε ότι το καθεστωτικό σύστημα έχει ποικιλία μεθόδων να μπλοκάρει αντιμνημονιακά κόμματα από τη συμμετοχή τους σε εκλογές. Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ μάλιστα αποκάλυψε το εκπληκτικό ότι ο άλλος είχε για 15 ημέρες την μία σελίδα που έπρεπε να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και τα τελευταία δεκάλεπτα είπε ότι πήγε να την καταθέσει αλλά βρήκε κλειστό τον Άρειο Πάγο (ο οποίος έκλεισε περίπου 20 λεπτά από την ώρα που είπε ότι πήγε)!!!».

ΣΧΟΛΙΟ News Press Agrinio: Το ίδιο σενάριο είχαμε και στο Αγρίνιο (δείτε εδώ και εδώ). Η ματαιοδοξία ορισμένων τοπικά, για δεύτερη φορά μετά την αποτυχία τους στις αυτδιοικητικές εκλογές της Δυτικής Ελλάδας, θυσιάζουν τώρα την αντιμνημονιακή αντίσταση των Αιτωλ/νάνων. Έφτασαν σε σημείο να μην προσκαλέσουν ακόμα, πέρα από τους ανένταχτους αριστερούς και τα κινήματα της πόλης, το Σχέδιο Β΄του Αλέκου Αλαβάνου που υποτίθεται συνεργάζονταν κεντρικά..... 
Να χαίρονται το κόμμα που θα φτιάξουν..... Πάντως Λαϊκή Ενότητα δεν είναι (!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ