Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Εμφάνιση giortipsariou2015.jpg
Αναβάλλεται η Γιορτή Ψαριού για το Σάββατο 3-10-2015
 Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο 3-10-2015.

Θα πραγματοποιηθεί στο Αιτωλικό η καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Ψαριού, η οποία διοργανώνεται από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και την Δημοτική Ενότητα.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί μετά τις 9.00 το βράδυ στο χώρο της πλατείας Γρηγορίου Λιακατά και Ταξιαρχών, ενώ κατά την διάρκειά της ντόπιοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν φρέσκα ψημένα ψάρια καθώς και τοπικά εδέσματα.
Η Γιορτή Ψαριού διοργανώνεται για 21η χρονιά, το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, αποτελώντας ένα πολιτισμικό θεσμό ο οποίος αναφέρεται στην θαλάσσια παράδοση του Αιτωλικού. Κάθε χρόνο άλλωστε συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και πλήθος κόσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ