Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: 1-1

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Αγρίνιο από δύο ομάδες που πάλεψαν για τη νίκη χωρίς σκοπιμότητες. Παναιτωλικός και Βέροια έμειναν στο 1-1 (82′ Ρομέρο – 77′ Ναζλίδης), είχε δοκάρι ο Μερεμπασβίλι (74′).
Ο Παναιτωλικός και Βέροια μονομάχησαν στο Αγρίνιο αποκλειστικά για τη νίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Δύο ομάδες που έπαιξαν όχι για να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν, αλλά για να κατακτήσουν το τρίποντο. Δεν το.... πέτυχαν, μένοντας στο 1-1. Αμφότερες είχαν σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες και το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο. Ο Παναιτωλικός έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι «κυανέρυθροι» τους τέσσερις.
Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Αντώνιος Δίπλαρης
4ος: Αθανάσιος Τζήλος
Γκολ: Ρομέρο (82′) – Ναζλίδης (77′)
Παναιτωλικός (Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος (71′ Ρουσκουγιέδα), Ντ. Μπεχαράνο (80′ Βασιλείου), Ουάρντα, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (71′ Ρομέρο), Μαρκόβσκι.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νέτο (88′ Πούγγουρας), Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραΐμ, Βεργώνης, Ναζλίδης, Κόλα (72′ Μαγιέφσκι), Γεωργιάδης (67′ Μερεμπασβίλι)
Κάρτες: Κουτρομάνος (9′), Ντ. Μπεχαράνο (23′) – Μαραγκός (36′), Ιμπραΐμ (42′), Γιαννούλης (67′)

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Παναιτωλικό ο Λιονέλ Πόντες. Κάτω από τα γκολπόστ ο Στεφανάκος, δεξί μπακ ο Κουτρομάνος, αριστερό ο Κέβιν, με στόπερ τους Παπάζογλου – Κούσα. Αμυντικοί μέσοι οι Μάκος – Ντάνι Μπεχαράνο, η μεσοεπιθετική τριάδα απαρτιζόταν από τους Ουάρντα (αριστερά), Κάπελ (δεξιά) και Βιγιαφάνες (μέση), ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Μαρκόβσκι.

Με το ίδιο σχήμα παρατάχθηκε και η Βέροια. Καντιμοίρης στη θέση του γκολκίπερ, δεξί μπακ ο Σιόντης, αριστερό ο Γιαννούλης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Μαραγκός και Ετζενγκέλε. Αμυντικοί χαφ Ιμπραΐμ – Βεργώνης, η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής με Νέτο (δεξιά), Ναζλίδη (μέση) και Γεωργιάδη (αριστερά), ενώ στη γραμμή κρούσης ήταν ο Κόλα.

Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 19′. Ο Βιγιαφάνιες βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Βέροιας αδράνησε και ο Ολλανδός με αδύναμο πλασέ έχασε μοναδική ευκαιρία προ κενής εστίας. Στο 33′ απείλησε εκ νέου ο Μαρκόβσκι με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι που πέρασε άστοχα εκτός εστίας.

Κυρίως με Ουάρντα και Βιγιαφάνες επεδίωκε να δημιουργήσει και να «χτυπήσει» η ομάδα του Αγρινίου, αν και οι παίκτες της Βέροιας παίζοντας δυνατά και πολλές φορές σκληρά τους περιόρισαν. Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος από τον Βραζιλιάνο Νέτο, ο οποίος παρότι τα χρόνια περνούν, καταφέρνει και διατηρείται ακμαίος. Βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά, με πόδι… φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ