Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Εμφάνιση IMG_6452 (1).JPG
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους με τους πολίτες, περιόδευσαν στη Βόνιτσα και στην Αμφιλοχία, οι υποψήφιοι Αιτωλοακαρνανίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Θύμιος Δρόσος, επικεφαλής του συνδυασμού, Παναγιώτης Μιχαλάτος, Ράνια Μπούρχα και ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα στο... νομό Κώστας Ντούπης.
Επίσης, ο Μάκης Γκοργκόλης, επισκέφθηκε το Μεσολόγγι και χωριά της Μακρυνείας, ενώ ο Γιώργος Σταθόπουλος περιόδευσε στη Ναυπακτία.
Οι υποψήφιοι των ΑΝΕΛ έγιναν αποδέκτες του προβληματισμού των πολιτών και μετέφεραν το πολιτικό μήνυμα του κινήματος, για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης και ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυητές της σταθερότητας στην αυριανή κυβέρνηση.
Στις οκτώ, το βράδυ, οι υποψήφιοι του κινήματος στο νομό θα παραβρεθούν στην Πάτρα, κατά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων Δυτικής Ελλάδας από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ