Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ / Έχουμε Συνέλευση
Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, έχοντας συμπληρώσει ήδη έναν χρόνο παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, ΚΑΛΕΙ τα μέλη, τους φίλους, αλλά και κάθε συνδημότη ή και κάτοικο του Δήμο που το επιθυμεί, να πάρει μέρος στη Συνέλευση που θα...
πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:00 το απόγευμα, στην Πολιτιστική και Πολιτική Λέσχη «ΡΩΓΜΗ» (Αριστείδη Παρθένη 3 στο Αγρίνιο)
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι τα παρακάτω:
1. Απολογισμός της μέχρι σήμερα παρουσίας και δράσης του εκπροσώπου της Συνέλευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Προγραμματισμός δράσεων και παρεμβάσεων για την συνέχεια.

3. Συζήτηση των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ακολουθήσει.

Η σπουδαιότητα των θεμάτων καθιστά απαραίτητη την παρουσία όλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ