Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομιλία του Δ. Καζάκη στο Αγρίνιο (φωτο)

Λίγο πριν τις εννέα ξεκίνησε η εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με θέμα "Η Ελλάδα μπορεί" και κεντρικό ομιλητή τον Γ.Γ. του ΕΠΑΜ και οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη.
Της ομιλίας του κ. Καζάκη προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του υποψηφίου με... το ΕΠΑΜ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Βασίλη Βάση.
Ο κ. Καζάκης προχώρησε σε παρουσίαση του προγράμματος του ΕΠΑΜ, ενώ κατά την έναρξη της ομιλίας του έκανε λόγο για ηθικό ξεπούλημα της πατρίδας. «Είμαστε η χώρα που είναι έτοιμη να υποκύψει σε κάθε εκβιασμό. Αυτό μας δίδαξαν οι πρόσφατες κυβερνήσεις», είπε ο κ. Καζάκης, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε πως «αν δεν υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, θα καταλήξουμε και εμείς σαν αυτούς τους χιλιάδες μετανάστες που κατακλύζουν τα λιμάνια μας». 
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Καζάκη, στο σύντομο μέλλον για όλα τα εθνικά ζητήματα τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, θα κανονίζει η Γερμανία.
Περισσότερο φωτορεπορτάζ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ