Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Β. Μεϊμαράκης: "Άχρηστοι" καθαρίστριες, καθηγητές, σχολικοί φύλακες! Δηλώσεις ντροπής....

Με μια ανατριχιαστικού κυνισμού αποστροφή του λόγου του -"εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο Δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν"- ο Ευ. Μεϊμαράκης αποκάλυψε από το Ηράκλειο της Κρήτης το σκληρά νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της παράταξής του.
Θέμα απολύσεων στο Δημόσιο επαναφέρει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, με κυνική δήλωση ο πρόεδρος της Ν.Δ. Οι δηλώσεις αυτές δημιούργησαν μεγάλη... αναστάτωση στους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ, απ΄ότι ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί. 
Οι... «άχρηστοι του Δημοσίου που επαναπροσλήφθηκαν» δεν είναι άλλοι από τις καθαρίστριες, τους καθηγητές και τους σχολικούς φύλακες, τους απολυμένους μετά το "μαύρο" στην ΕΡΤ, τους διαθέσιμους και απολυμένους που αποκαταστάθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, μαζί με όλους τους άλλους "άχρηστους του Δημοσίου", ακούν τη Ν.Δ. να ξαναπειλεί με απολύσεις αν ο λαός την ξαναφέρει στη διακυβέρνηση.
Η αναφορά αυτή του προέδρου της ΝΔ «άχρηστοι του Δημοσίου που επαναπροσλήφθηκαν" είναι: α) ρεβανσιστική διότι τις διαθεσιμότητες έκανε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με κορμό τη ΝΔ, β) είναι κυνική διότι υπάρχουν σοβαρές ανάγκες σε καθηγητές, σχολικούς φύλακες, εργαζόμενους στα ΑΕΙ και καθαρίστριες, γ) αντεργατική διότι ενώ ως ΝΔ ψήφισαν και το 3ο μνημόνιο και όλα τα προαπαιτούμενα χωρίς καμιά διαρροή, σχίζουν τα ιμάτιά τους για τον ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία, χωρίς να ασχολούνται καν με το Δημόσιο σχολείο τα βάζουν με τους μισθωτούς και τις καθαρίστριες δ) είναι οριζόντια διότι θέλει κινητικότητα, διαθεσιμότητες και απολύσεις την ώρα που το δημόσιο έχει πλέον συρρικνωθεί σε απίστευτο βαθμό και οι διορισμοί δεν φαίνονται ούτε στον ορίζοντα. 
Η ΝΔ αφού κατάλαβε την "πατάτα" του Βαγγέλα δια του εκπροσώπου της και συμπατριώτη μας κ. Καραγκούνη σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, και με ανακοίνωσή της σε καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τους λεγόμενους "επίορκους", ξεχνώντας ότι η προπαγάνδα αυτή εποχής μνημονίων υπουργού Μανιτάκη τους βγήκε "άνθρακας ο θησαυρός", επίσης φανερώνουν για μια ακόμη φορά ότι δεν σέβονται το "τεκμήριο της αθωότητας" την μεγαλύτερη κατάκτηση του νομικού πολιτισμού στη "Γαλλική Επανάσταση"
Θα πρέπει η αριστερά, ο δημοκρατικός κόσμος και το συντεταγμένο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας να καταδικάσουν τις δηλώσεις αυτές του αρχηγού της ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ